DUEL CAMP YHTEENVETO

duel camp kuvaLauantaina pidettyyn Duel Campiin osallistui kiltalaisia jokaisesta alliancesta ja yllättäen DC:ltä oli eniten osallistujia. Parhaimmillaan duelista kiinnostuneita oli paikalla reilut kymmenkunta, joista osa oli kokeneita duelaajia ja osa täysin uusia duelauksen saralla.

Koska tarkoituksena oli oppia duelauksen perusasioita, niin kokeneemmat ottivat parikseen kokemattoman duelausparin ja sparrasivat heidän kanssaan. Näin kokeneemmat duelaajat pääsivät testaamaan mitä uudet tulokkaat osaavat ja mitä heidän tulee parantaa. Duel Camp ei vain painottunut uusien neuvomiseen vaan kokeneemmatkin kokeilivat dueleita toisiaan vastaan. Kilpailuvietti ja adrenaliini veivät hieman jopa kiltajohtajaa mukanaan ja tapahtuman idea hetkeksi saattoi unohtua… (ups!) Kaikesta huolimatta tapahtuma oli erittäin onnistunut ja yksi uusista tulokkaista paransi omaa suoritustaan niin paljon, että hänestä tuli jo muutamassa tunnissa varsin kova vastus (Gz Juice).

Kasasin annetuista vinkeistä ja neuvoista vinkkilistan, jonka avulla voit jo ensikerraksi valmistella omaa duelaus buildia.

Duel Build Tips (Low lvl)

  • Valitse kummalla teet resurssilla damagea (magicka vai stamina)
  • Pyri saamaan valitun resurssin recovery korkeaksi (magicka ~2000, stamina ~2300)
  • Nosta valitun resurssin max arvo (magicka ~35K, stamina ~32K)
  • Nosta valittua resurssia vastaava damagea (Spell dmg ~2000, Weapon dmg ~2300)
  • Vähintään yksi healing skill pitää olla käytössä (Resto Staff – Healing Springs, 2H – Rally)
  • Vähintään yksi CC (crowd control) pitää olla käytössä (DK – fossilize, Sorcerer – Rune Prison)

Mikäli omat craftaustaidot eivät riitä duelaussetin craftaamisen, niin killasta varmasti löytyy apuja!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi