Hupilehti 1.1.2017

joulukuvaus_jalkeen

Kinkut on syöty, uudet vuodet juhlittu, joululomat pidetty ja uusi vuosi alkakoon! Killan eventeissä pidettiin myös taukoa, mutta ne jatkuvat nyt normaalisti, muutoksia tulee sen jälkeen kun progressiotrial päivä on päätetty uusiksi.  Update 13, Homestead julkaistaan helmikuussa ja sitä moni odottaa innolla (allekirjoittanut erityisesti 😀 ). Pelaaja esittelyt ovat myös olleet tauolla ja kehotankin kaikkia (varsinkin uusia) kirjoittamaan vähän jotain itsestään Pelaaja esittely lomakkeeseen, huom. kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää.

Killan progressiotrial ryhmä aloitti toimintansa ennen joulua ja saatinkiin toinen bossi tapettua ja viimeinen bossi 35%. Tähän kuulutuksena infoa vielä trial ryhmistä:
Normaali trial: Ei dps vaatimusta, kaikki aloittelijat tervetulleita, cp10+ ja teamspeak vaatimuksena. Kalenterista varaat paikan, loput otetaan chatista. (Veteran trialilaiset antavat aina paikan uusille)
Veteran weekly/gearaustrial: 20k dps, kultaiset aseet, tbs tai muu bis setti, teamspeak. Lisätiedot
Progressio trial: Magicka noin 30k dps MSA score 400k, Stamina 35k+ dps, MSA score 450k. Jos saat msa score 500k+ millä tahansa hahmolla, voit tulla millä tahansa hahmolla joka täyttää dps vaatimuksen. Hiiluille ja tankeille msa läpi vaatimuksena, setit löydät trial uutisesta.

Progressiotrialiin tarvitaan lisää varahenkilöitä!
screenshot_20161218_203410

Mol toinen bossi down ja viimeinen bossi 35%

Kuukauden Derppaaja

Voittajaksi selviytyi Lumion (jälleen kerran). Lumion menetti todella ison määrän kalliita itemeitä. Hän lähetti altti accountilleen paljon tavaroita sekä täyden kultaisen setin tbs:ää, palautti sen takaisin main accountille jotta saa enchantit lisättyä myöhemmin (stamina hahmo vasta levutuksessa). Tästä kului 30 päivää joten maili tuhoutui automaattisesti. RIP

Konna vastaa-palsta

Arvon Konna. Ymmärsin, että olet sinkku. Miksi näin? Parisuhteiden nerolla luulisi riittävän halukkaita jonoksi asti.
“Hei anonyymi ja kiitos kysymyksestäsi. Syitä on useita. 1. Kaukaa on helpompi nähdä lähelle (ts. parhaiten tietää se jolla ei ole asiasta mitään hajua). 2. Tieto lisää tuskaa. 3. Olen ikuisesti katkera kaikille miehille koska 12-vuotiaana en saanut julkkisihastukseltani vastausta rakkauskirjeeseeni. 4. Egoni on niin suuri ettei samaan talouteen mahdu toista.
Joku voisi väittää että kukaan ei vain pidä minusta, mutta sehän ei ole mahdollista. Olenhan kaikin puolin mahtava persoona.”

Hauskoja kuvia

Derp

 

pesukarhu

hattu

Kiistelty hattu

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi