Pelaajaesittely, Sinolai

Account nimi: @ Sinolai
Kiltarank: Trial Veteran
Hahmot: Cp718, Andreas Moorton, Sorcerer, Breton (Main)
Cp718, Alain Moorton, Templar, Imperial
Cp718, Thomas Moorton, Dragonknight, Nord
Cp718, Samuel Moorton, Nightblade, Redguard

Ikä: 24
Paikkakunta: Kuopio
Harrastukset: ESO
DOTA2
Uppoallo – Lajia on tullut pelattua 11 vuotta, mutta viimeiset neljä vuotta kunnon treenejä ei ole ollut sillä uppopalloa ei pelata Kuopiossa. Olen käynyt nyt omatoimisesti pitämässä sukelluskuntoa yllä, minkä lisäksi vanha joukkueeni raahaa minua edelleen mukanaan ympäri Suomea turnauksiin.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Olin viime kesänä (2016) questaamassa Gold Coastalilla ja yllätyksekseni chat boxiin ilmestyi suomenkielinen kiltavärväys spämmi, joten huikkasin värvääjälle että haluaisin liittyä. En uskonut että suomalaisia pelaajia löytyisi näinkin paljon. Olen ollut mukana nyt melkein vuoden.

Paljonko pelaat?
Yleensä käyn vähintäänkin kirjautumassa sisään ja tekemässä pari crafting writtiä päivittäin.
Useinmiten pelaan noin 2-5 tuntia päivässä, mutta kiirestä riippuen voi olla paljon enemmän tai paljon vähemmän.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Enemmän PvE puolella questaamassa, sekä kasvattamassa rahapussia tekemällä daily & weekly questeja. Toisinaan mukana myös PvP:ssä, joskin eri killassa, sillä kaikki hahmoni ovat DC:n puolella. Lisäksi minulla on pakkomielle achievementteihin ja saatan toisinaan lähteä vain keräämään niitä virtuaalipippelini kasvattamiseksi.

Aikaisempi pelikokemus:
Aikaisempia Roolipelejäni:
Silk Road Online: Korealainen roolipeli, jota pelasin muistaakseni vuonna 2008. Peli oli ilmainen, mutta botti ongelman vuoksi sisäänkirjautuminen oli lähes mahdotonta ilman maksullista jäsenyyttä. Itse en sitä koskaan maksanut enkä suoraansanottuna tainnut edes osata pelata peliä kunnolla, 14-vuotias teini huonolla englanninkielellä kun olin. Hahmoni oli Eurooppalainen Warlock/Cleric ja ammatiltaan ryöväri, mikäli se mitään kenellekkään sanoo.

World of Warcraft: 2 kuukautta kun Blizzard tarjosin ilmaisia kuukausia. Pelasin Horden puolella Blood Elf Warlockilla. En kuitenkaan pitänyt kuukausimaksullisesta systeemistä, joka tuntui pakottavan minut pelaamaan vaikken halunnutkaan, koska olin jo maksanut siitä.

ESO: Tämänhetkinen roolipelini, josta en ole luopumassa pelin useista bugeista huolimatta. Pidän ESO:n vapaaehtoisesta kuukausimaksu menettelystä joka sallii pelaamisen silloin kun minulta tuntuu siihen aikaa riittävän, eikä pakota pelin pariin jo maksamani peliajan verukkeella.
En siis ole koskaan maksanut ESO+, minkä olen saattanut tuoda ilmi jo useampaan kertaan kilta chatissa. Tämä on myös johtanut hieman erikoisiin käytäntöihin, joista kuulen toisinaan valituksia (Kyllä, jätän madot ja crawlersit kukkiin niitä kerätessäni ja vihreät & siniset roskat aarrearkkuihin. Tämä on paljon nopeampaa kuin niiden etsiminen ja tuhoaminen 200 paikkaisesta laukustani, joka on aina lähes täynnä).

Paras pelikokemus:
Ensimmäinen päiväni ESOssa kun kaikki oli vielä uutta. Hahmojen animaatio ja ääninäyttely taidokkaan näköisesti tehtyjä ja pelin taistelumekaniikat tuntuivat hyvin erilaisilta kuin muissa roolipeleissä: Väistämisellä, torjumisella ja tönimisellä on tärkeä osa taistelussa, “cooldown” aikoja ei ole ja tainnutuksesta voi vapautua. Pelkkä yhden napin hakkaaminen ei riittänyt vaan sinun tuli todella olla hereillä taistelutilanteessa. Lisäksi laukussani oli jopa 60 tyhjää paikkaa!

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
1. Opiskelen Itä-Suomen yliopistossa, aloitin maisterivaiheen opinnot viime syksynä ja aikataulun mukaan valmistuisin ensi keväänä.
2. Hymyileminen vaatii vähemmän lihaksia kuin murjottaminen. Koska olen laiska ihminen, minä hymyilen lähes jatkuvasti.
3. Olen 196 cm pitkä ja perheemme kolmesta lapsesta lyhin.
4. Pystyn tekemään selvin päin sen mitä sinä teet vain humalassa.
5. Esitän paljon puujalkavitsejä, jotka yleensä eivät naurata ketään.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Eiköhän se tärkein jo tullut…
Mitä tuosta ehkä puuttuu niin alunperin olen maalaispoika pienestä kylästä, asunut puoli vuotta Helsingissä ja nyt neljättä vuotta Kuopiossa. Jos jotain jäi epäselväksi niin nakatkaa viestiä @Sinolai 🙂

You May Also Like

Comments

Leave a Comment