Pelaajaesittely, Ekonomisti

Account nimi @Ekonomisti
Kiltarank Event leader
Hahmot
Ekonomisti (magicka dragonknight DD)
Warden of the Garden (magicka warden healer)
Mathon Bonehewer (necromancer tank)
ja muutama muu, joilla ei tule pelattua

Ikä 25
Paikkakunta Joensuu
Harrastukset 
Videopelit, meemit, musiikki, lenkkeily

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Aikoinaan Vvardenfellin zone chatissa Edenprime mainosti suomalaista kiltaa ja päätin tarttua tilaisuuteen. Uutena pelaajana pysyin killan tapahtumista aluksi aika kaukana. Vajaan vuoden verran lurkkasin taustalla, kunnes eräänä kauniina ja petollisena päivänä eksyin RP-kanavalle. Täällä ollaan vieläkin.

Paljonko pelaat?
Liikaa, ihan liikaa

Mitä tykkäät tehdä pelissä (pve/pvp/exploraus/roleplay)?
Pelissä kiinnostaa oikeastaan ihan kaikki sisältö, achievementit on jokaisessa pelissä ollut lähellä sydäntä. Tällä hetkellä suurprogen ja League of Pöpcornin kanssa endgame pve, kasuaalia Cyrodiil pvp ja omalla ajalla questien tekemistä. Kalastukseen en vielä ole koskenut, mutta sekin on pian työn alla. Lähitulevaisuudessa edessä on talon sisustusta (ideoita otetaan vastaan).

Aikaisempi pelikokemus
Ensimmäiset muistikuvat pelaamisesta on serkun kanssa PS1 -ajoilta Crash Bandicootin parissa. Lapsena ja nuorena tuli pelattua lähinnä konsolilla ihan laidasta laitaan Gran Turismosta, Call of Dutysta, Metal Gear Solidista, Castlevaniasta ja Ratchet & Clankista Oblivioniin. PC:llä pelasin huomattavasti vähemmän ja ensimmäinen MMO -kokemus oli vanha kunnon Runescape n. 2005. Myöhemmällä iällä oma pelikone mahdollisti myös muut pelit ja lopulta päädyin ESO:n pariin.

Paras pelikokemus
Lähivuosilta paras kokemus oli varmasti Emperorin saavuttaminen no-CP pääkampanjassa. Heti uuden kampanjan alussa johdin ryhmää vallaten käytännössä koko kartan ja kymmenen tunnin kohdalla saimme vihdoin viimeisen keepin käännettyä. Periaatteesta se achievement piti hakea nimenomaan pääkampanjasta prime timena. Päällimmäisenä tunteena oli helpotus.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta
1. Minulla on “central heterochromia”
2. Olen sukua julkkikselle
3. Olen voittanut SM-pronssia salibandyssa
4. Arvostan kaikkia, jotka laittavat oman naamakuvan Discord -profiiliinsa
5. Lykkäsin pelaajaesittelyn tekoa kuukausia

Kerro itsestäsi, sana vapaa
RP- ja Popcorn -kanavan vakiasukki. Sosiaalinen introvertti. Ihan OK tyyppi. Bottom DK.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi