Pelaajaesittely, Kebabkenraali

Account nimi: @KebabKenraali
Kiltarank: tulokas

Ikä: 43
Paikkakunta: Turku
Harrastukset: Pelaaminen sekä elokuvat/tv-sarjat lähellä sydäntä, YouTube videoiden tekeminen ja Twitch striimaaminen sekä yksin höpiseminen.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
EdenPrime taisi eksyä Twitch striimiini ja sai rekrytoitua kiltaan.

Paljonko pelaat?
Elder Scrolls Online peliä pelaan tällä hetkellä aktiivisesti (12/2019) ja pelailen paljon muitakin pelejä, joten itse Elder Scrolls Online peli joutuu kilpailemaan vapaa-ajastani kohtuullisen paljon.

Mutta joka tapauksessa pelailen 3-5 tuntia kerralla useampana päivänä viikossa.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
PVE on itselleni se ainoa ja oikea tapa pelata pelejä ja vihaan tai oikeastaan kartan PVP pelejä sekä pelimoodeja. Eli ESO:ssa siis olen kiinnostunut PVE toiminnasta.

Ymmärrän mikä PVP pelimoodeissa viehättää, mutta itselläni ei vain riitä taidot tai ehkä enempi mielenkiinto sekä se, että en omaa tarvittavaa kärsivällisyyttä näiden opiskeluun.

Aikaisempi pelikokemus:
Jos ~7 vuotiaasta asti pelaamista ei lasketa, niin pelailen pääsääntöisesti tarina vetoisia tai hyvinkin toiminnallisia pelejä ja olen koittanut vältellä kaikenlaisia netti moninpelejä lähinnä niiden PVP pelimuotojen vuoksi ja pikkuhiljaa alkanut löytämään netin yli pelattavat moninpelejä joissa PVE on se juttu.

Paras pelikokemus:
Yleistäen se on tilanteisas jossa on jo jonkin verran päässyt tunteet kiehumaan (ragetus) ja sitten saa näytettyä jollekkin loppupomolle tai vastaavalle kaapin paikka sekä siitä johtuva adrenaaliinin vapautuminen positiivisen energian ja juhlaliikkeiden kanssa.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Vähän käytetty sinkku…… Ei tainnutkaan olla treffisivusto…..

Eli

Vuonna 1976 syntynyt pelaaja, jonka ensimmäiset pelikokemukset about 7-8 vuotiaana kun isukki rakensi Saloran ATK-kerhossa Telmac tietokoneen ja toi sellaisen kotiin.

Peleinä tuolloin pääsääntöisesti hänen tekemät pelit sekä tietenkin jonkinverran muiden alan harrastajien kotikutoiset pelit. Varsinainen kotikasvatus MSX kotikoneen kanssa ja muita mainittavia laitteita ovat NES/SNES/SEGA (kiina kloonit) Salora Manager ja Fellow, C-64, Sinclair, Atari-ST, Amiga 500 sekä tietenkin erillaiset PC:t. Erikoisin pelaamiseen kykenevistä laitteista taitaa olla oskilaattorissa toimiva tennis peli tai kuittikirjoittimella pelattava mäenlasku peli (pelattiin niin että se ihan oikeasti tulosti fyysiselle kuitille radan, jossa lasketeltiin)

Monen konsoli / tietokone sotien veteraani, vaikka virallinen mielipide pelaamiseen kykenevien laitteiden paremmuuteen on enemmän se, että jos peli on hyvä, niin sitä pelataan sillä laitteella kun sitä pelataan.

Pelaamani pelit ovat hyvin usein tarina vetoisia pelejä erillaisista genreistä. Kartan PVP pelejä kuin ruttoa, koska itsellä ei riitä hermot ja kärsivällisyys niiden oppimiseen sekä siksi, että olen äärimmäisen huono häviäjä ja kuolen aina 4-5 sekunnin sisällä kun peli alkaa.

Olen tehnyt YouTube videoita vuodesta 2013 asti ja nämä ovat pääsääntöisesti tavalla tai toisella pelaamiseen sekä niitä lähellä olevia videoita. Koitan välttää pelataan pelejä tyylisiä videoita ja kun sellaisia julkaisen, niin niissä tarvii olla jonkinlainen järkevä juoni ja sellaisia että pysyvät järkevän mittaisina (esim 5-20 minuuttia) sekä toimivat yksinkin.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi