Pelaajaesittely mronkain

Account nimi: @mronkain 
Kiltarank: Member 
Hahmot: Elentir (Redguard Nightblade, DC) 
Selim Sivad (Altmer Sorcerer, AD) 
Mavis Impborn (Breton Templar, DC) 
Eino-Mies Porkkakoski (Nord Dragonknight, EP) 
Bas Rutten (Orc Dragonknight, AD) 
Elric of Wishbone (Dunmer Nightblade, EP) 
Timba With His Arms Wide (Khajit Nightblade, EP) 
Tullius Optimus (Imperial Templar, AD) 
Tony Halme (Orc Dragonknight, AD) 
Conan Cimmerian (Breton Sorcerer, DC) 
Plays-with-dead-things (Argonian Templar, EP) 
Shezar Khan (Khajit Nightblade, EP) 
Morindor (Bosmer Warden, DC) 
Elentiriel (Altmer Warden, AD) 
Wulf Molagbane (Nord Dragonknight, DC) 
Uncle Rotten (Dunmer Necromancer, AD) 
Run’Khar-ri (Khajit Nightblade, AD) 
+ 1 slot vapaana, kunhan nää edelliset on viilattu kondikseen 

Ikä: 50 
Paikkakunta: Helsinki 
Harrastukset: Pelailu, valo- ja videokuvaus, partio, retkeily, kampittelulajit, melonta, musiikin kuuntelu, intensiivinen leffojen ja sarjojen katselu, perhe siinä sivussa 

Miten ja milloin päädyit kiltaan? 
Hmm. Kai se oli joskus 2018 alussa, Facebookista ESO Finland -ryhmästä etsin suomenkielistä kiltaa. Laitoin muistaakseni ihan killan sivun kautta hakemuksen. 

Paljonko pelaat? 
Vaimon mielestä liikaa, omasta just sopivasti. Yleensä päivittäin ja mielellään useamman tunnin kerrallaan. Työttömällä on aikaa. 

Mitä tykkäät tehdä pelissä: 
PvE on kyllä lempparini ja kun soolona pelaan niin kai siinä on rpg:tä mukana. Tykkään ihan vaan katselle Tamrielin upeita maisemiakin. Kynnys ryhmäpelaamiseen on jostain syystä noussut kauhean korkeaksi kun päähahmoni on olevinaan DPS mutten pääse lähellekään sellaista damagea, mitä pitäisi kai olla. 
Toinen mistä en pidä, on kauhea kiire, muilla tuntuu olevan aina kiirus juosta läpi ja itse haluaisin tutkia paikkoja rauhassa. Kaipaisin sellaista aloittelijoiden ryhmää, joka vetäisi vuorollaan kaikki dunkut ja trialit läpi ja joku kokenut opastaisi mekaniikoissa sun muussa. Varusteet on pääosin normikamaa ja craftattuja. Jotain dunkkuja olen vetänyt soolona ja saanut sieltä esim. Toothrow-kamoja. 

Aikaisempi pelikokemus: 
Pong oli eka joskus 70-luvulla (oikeasti!) ja siitä eteenpäin suurin piirtein kaikkea. ESO on eka MMORPG, jota olen tosissaan pelannut, Elder Scrollseja Oblivionista saakka ja vähän Morrowindiakin. Roolipelejä on tullut pelattua oikeastikin (ei siis koneella, eikä larppeja myöskään) ja tietokonepeleissäkin ne kiinnostavat. Pleikkarikin on, mutta sillä en pelaa. PC on oma valintani. 

Paras pelikokemus: 
Kyllä ESO on aika hieno laajuudessaan ja siinä, että on oikeita ihmisiä mukana. Mutta olen nauttinut jokaisesta pelistä aikoinaan. Muutamia suosikkeja: Nethack, Omega, Wolfenstein & Wolfenstein II, Space Questit, Larryt, Wolfenstein 3D, Doom, Doom II, Fallout-sarja, Baldur’s Gate -sarja, Icewind Dale, Civilizationit, Sim City… Näitä riittää. 

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta: 
Hmm. 
Mulla on keltainen vyö ninjutsussa. ???? 
Olen ollut vapaamuurari. 
Mulla on huuli-suulakihalkiosta johtuva puhevika. 
Omistan suuren määrän erilaisia teräaseita. 
Minulla on toistakymmentä tuhatta kirjaa. 

Kerro itsestäsi, sana vapaa: 
Olen laajan, toisinaan kieron huumorintajun omaava monesta kiinnostunut ikäisekseen nuori äijä Helsingin itäosista, taustaa mm. IT-alalta ja media-alalta noin työmielessä, vaimo ja kolme lasta, viettänyt lapsuuteni parhaat vuoden Suomenlinnassa ja teini-iän Vantaalla Länsimäessä maanpaossa, muuten kolmannen polven helsinkiläinen (myös syntynyt täällä). Kierrellyt maailmaa, mutta jostain syystä en kuitenkin kaukoidässä tai eteläisellä pallonpuoliskolla. Pohjoisin kohde Longyearbyen Huippuvuorilla ja eteläisin Ierapetra, Euroopan eteläisin kaupunki. 
Uppoudun pelimaailmaan toisinaan niin, että reaalielämä meinaa kärsiä. 

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi