Pelaajaesittely, Norppa2019

Account nimi: @Norppa2019
Kiltarank: recruit
Hahmot: Appronita

Ikä: 42
Paikkakunta: Savitaipale
Harrastukset: Hyvin on jääneet harrastukset vähille. Jos Live tapahtumissa ravaaminen lasketaan harrastukseksi niin se sitten. LOTRO killan ( Kalevala Syndicate ) tapahtumissa tulee käytyä lähes kuukausittain. 3 vuotias poika viekin sitten loppuajan. Live tapahtumissa lautapelit Gloomhaven ja jäsenen omarakentama keskimaa-aiheinen sormuksen kuljetus peli.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
10.12.19 näin peli chatissä mainoksen.

Paljonko pelaat?
Tätä nykyä vähän. Pari tuntia päivässä. Oli vuosien tauko etten pelannut ollenkaan. Nyt hommasin imacin keittiön pöydälle ja sillä rupesin tekemään paluuta pelien maailmaan (vaimo tykkää 🙂 Kultaisina aikoina ei elämään muuta mahtunukkaan kun toi edellä mainittu LOTRO

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
pve/exploraus En ole ikinä ollut oikein PVP tyyppiä. Hauskaahan se kylläkin oli kun joskus joku sai ympäripuhuttua mukaan. Save / load tyyppiä ollut aina joten online pelit järkyttivät aluksi. Joka mahdollinen nurkka ja tynnyri tulee koluttua, joten eteneminen hidasta.

Aikaisempi pelikokemus:
C64 Pirates!
Nintendo 8bit Metroid
Amiga Elviira sarjaa
PC civilizationeita, ES Morrowind, LOTRO

Paras pelikokemus:
LOTRO oli iso osa elämää.
Muutoin muistot menee sinne C64:n Piratesiin ja nintendon Metroidiin. Muksuna ajelin 10km suuntaansa polkupyörällä, että sain 8bittisen ja Metroidin vuokrattua huoltikselta 🙂

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
En eikä kukaan muista mistä lempinimi “norppa” tuli
Asun järven rannalla ( en asunut lempinimen saamisen aikaan )
Osaan salvostaa hirsirakennuksia
Tykkään käyttää sarvikuonoa kun nenä on tukossa
Pelaan Imacillä

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Savitaipaleella syntynyt ja täällä aina asunut. 42 vuotias. Pelailut jääneet vähäisiksi nykyään. Pojan nukkuessa saatan tunnin kaksi olla seikkailemassa. Aiemmin toimin officerina LOTRO killassa Kalevala Syndicate. Pelailu ei siellä enää aktiivista, mutta live tapahtumia on sitäkin enemmän.

You May Also Like

Comments

Leave a Comment