Pelaajaesittely, Pajukka

Account nimi: @ Pajukka
Kiltarank: Aktiivijäsen
Hahmot: cp160+, Smiles-all-world, templar, argonian
cp140, Tarjei, sorkki, dark elf
Muutama low-levelinen kokeilu, jotka on jääneet pölyttymään pelin syövereihin.

Ikä: 33
Paikkakunta: Kuopio
Harrastukset: Säännöllisen epäsäännöllisesti jooga, frisbeegolf ja elokuvat. Mulla on myös videopeliblogi nimeltä “Pajukan seikkailut pelimaailmassa”, mutta se on ollut aika jäissä viime aikoina.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Etsiskelin syksyllä 2016 aktiivista suomikiltaa ja googlen syövereistä löytyi Dragonborn Z. Muistan olleeni varsin haltioitunut kun ensimmäisen kerran näin onlinessa olevien pelaajien määrän!

Paljonko pelaat?
Oon aika casuaali loppujen lopuksi. Viikonloppuisin saatan pelata paljonkin, arkisin elämä on niin hektistä, että tulee vaan pikaisesti loggauduttua sisään ja tehtyä pledget tai ratsasteltua mun sudella ympäri maisemia farmaten nodeja.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Tän hetken rakkauteni on vetää DLC-contenttien quest lineja läpi. Oon pelaaja, jonka intohimo on lukea läpi kaikki dialogi ja nauttia tarinoista ja loresta, joita ESO:lla on annettavana. Myös group dungeonit ovat lähellä sydäntä, mulla on meneillään achievement-huntti veterandunkuista tällä hetkellä.
Oon ollut nyt muutamana viikkona mukana killan normitrialissa ja ai että sielläkin on hauskaa! (Gearia, gearia ja lisää gearia!)

Aikaisempi pelikokemus:
Kun olin penska, parasta oli päästä iskän mukana työpaikalle pelaamaan matopeliä sen tietokoneella! Myöhemmin oman koneen myötä tuli kahlattua läpi Commander Keenit, Lemmingsit, Diablot ja Arcanum, joka oli pitkään paras peli mitä olin koskaan pelannut. Ja joo, The Longest Journey oli ihan ykkönen! Laneissa vedettiin Heroes of the Might and Magickejä ja vedetään kyllä edelleen.
MMO-kokemusta mulla ei ennen ESO:a oikeastaan ollut. Kokeilin Guild Wars 2:sta sen julkkarin aikaan, mutten jaksanut innostua siitä. WoWia pelaan silloin tällöin kun motia on, mutta kyllä ESO on ehdottomasti MMO-pelien parasta antia itselle.
Kunniamaininta kauhupeleille, joihin mulla on aina ollut obsessio. Muistan nähneeni valtavasti painajaisia Silent Hilleistä ja mua harmittaa ettei kyseistä pelisarjaa saa oikein enää mistään.

Paras pelikokemus:
Parhaiten mieleen on jäänyt varmaan Butcherin teurastus Diablo ykkösessä. Kyseinen vihulainen käytännössä one-shottasi low-levelisen hahmoni ensinäkemältä ja oi sitä tunnetta kun olin saanut nostettua hahmoni leveleitä ja onnistuin vihdoin tappamaan sen! Asuin silloin vielä vanhempieni luona ja kello oli aika monta tuntia yli keskiyön. Vähän piti hillitä ettei olisi huutanut riemusta.
Viime aikojen siistein kokemus oli vetää killan normitrialissa Halls of Fabrication läpi!

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
1. Mulla on kaksi kissaa joita kutsun lapsikseni.
2. Pelasin aikoinaan kilpaa tennistä.
3. Rakastan pizzaa. Täytteinä tonnikala, salami, paprika ja aurajuusto.
4. Peleissä oon maailman hitain levuttaja, en oo koskaan tajunnut sitä et pitäis mahdollisimman nopeesti päästä maksimilevelille. VR14-levilin saavuttaminen kesti multa vuonna 2014 viisi kuukautta.
5. En ole kaupunki-ihminen. Haluisin joskus muuttaa torppaan metsän keskelle ja elää siellä erakkomaista elämää. (Hyvillä nettiyhteyksillä tosin!)

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Olen tämmöinen puoliujo yliopistonörtti. Pelissä saa whispata ja kysyä gruuppiin mukaan, autan mielelläni! PvP on multa myös kokematta, pistäydyin Cyrossa 2014, mutta pelikaverien puute ajoi takaisin Pve-puolelle. Joten joo, PvP:tä ois hauska kokeilla, vaikka luultavasti oonkin siinä ainakin alkuun aivan sysihuono!

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi