Pelaajaesittely, Phemius

Account nimi @Phemius
Kiltarank Recruit
Hahmot
Phemia Canisesh, Taderita Wormwood, CP 989

Ikä 27
Paikkakunta Kemi
Harrastukset
Tietokonepelit, anime, musiikin fiilistely, mineraalien keräily.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Kuulin 2017 veljeltäni killasta ja päätin liittyä melkolailla heti ESO:n pelaamisen aloitettuani. Vuoden 2019 pidin melkein kokonaan taukoa, silloin tällöin loggailin peliin, onneksi pääsin takaisin mukaan kiltaan! Yritän olla aktiivisempi ja auttaa apua tarvitsevia kiltalaisia ja yritän jutskata chatissakin!

Paljonko pelaat?
1577 tuntia takana, päivittäin työpäivän jälkeen 1-4 tuntia pääasiassa.

Mitä tykkäät tehdä pelissä (pve/pvp/exploraus/roleplay)?
Eniten pidän explorauksesta ja loresta. Sääli vain että alkaa kaikki questit pelissä olla tehtynä, paitsi Cyrodiilista. En vain kovin paljoa pidä PVP:stä niin on jäänyt vähän siellä questitus vähiin. Veteran trialeihin pitäisi myös uskaltautua joskus menemään.

Aikaisempi pelikokemus
ESO:n jälkeen eniten on tullut pelattua TESV: Skyrimiä, n. 1100 tuntia. Myös pelit kuten GTA V, Don’t Starve Together, Dragon Quest XI ja Talos Principle ovat eniten pelaamiani pelejä. Kiehtovat pelit, joissa on upeat grafiikat ja musiikki sekä puzzleja tai aivoja rassaavia tehtäviä ovat lemppareitani.

Paras pelikokemus
Zero Escape -pelisarjan konsepti ja käänteet räjäyttivät mielen.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta
Tykkään kivistä
Juon kaljaa
Olen turri
En pidä lineaarisen TV:n katselusta
Lempparijuomiani ovat Pepsi Max, Red Bull ja Karhu-olut (peruslagereista)

Kerro itsestäsi, sana vapaa
Nautin syvällisten asioiden pohdiskelusta ja niistä keskustelusta. On mukavaa, kun kaikki eivät ole niin pinnallisia, kuin aluksi voi vaikuttaa. Kivikiinnostukseni johti myös ammatinvalintaani, joka on geologi. Jos en olisi sitä opiskellut, olisin varmaan kasvibiologi. Ympäristö ja luonto ovat minulle tärkeitä (joskaan eivät niin tärkeitä, etteikö kaivosta voisi perustaa sinne, missä malmia on). Lempiruokani on kyllä Hesburgerin mega-ateria. Tykkään kyllä ihan kaikenlaisesta ruoasta ja tykkään lotrata hot sooseja niihin huolella. Lempparimusagenrejäni ovat ambient, synthwave ja power/melodic metal. Arkisin tulee töissä radiosta paljon poppiakin kuunneltua. Interstellar on paras elokuva ikinä.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi