Pelaajaesittely, Recordian

Account nimi @Recordian
Kiltarank Recruit
Hahmot
Curtís, Recordian, Tukkajeesus, CP689

Ikä 26
Paikkakunta Tampere
Harrastukset
Pelaaminen (Pääasiassa PC, mutta myös PS4, Xbox One sekä Switch löytyy), kirjat, musiikki, elokuvat ja sarjat.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Alunperin vuonna 2016(?), en muista yhtään miten. Luultavasti Edenprime huudellut zone chatissa ja sitä kautta päätynyt mukaan. Useampia pidempiä taukoja ollut pelistä jolloin ollut pois killasta, ja viimeksi liityin 2019 tammikuussa.

Paljonko pelaat?
Tällä hetkellä lähestulkoon aina kun vain hereillä sattun olemaan

Mitä tykkäät tehdä pelissä (pve/pvp/exploraus/roleplay)?
PVE, PVP, sekä joka ikisen questin meneminen. Ikuisuusprojektina ollut “Suorita kaikki mahdolliset questit mitä pelistä löytyy” tällä hetkellä lähellä maalia. Greymoor ainut alue joka jäljellä. Tämän jälkeen siirrytäänkin kalastukseen ja motiffien keräilyyn.

Aikaisempi pelikokemus
Pelaaminen alkanut pienenä penskana Grand Theft Auto 2 parissa. Lähes kaikki peligenret menevät, wowia tullut tahkottua kyllästymiseen asti.

Paras pelikokemus
2006, Xbox 360 ja Oblivion. Räjäytti tajunnan ja siitä lähtien ollut Elder Scrolls fanaatikko

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta
– Lähes täysin absolutisti. Alkoholiin en ole koskenut 3 vuoteen, mutta täysin absolutistiksi en uskalla itseäni julistaa koska voipi olla että joskus tirvaisen vielä kovat kännit
– Pelihamstraaja. Pelikokoelmassa tällä hetkellä noin 3000 peliä. Hyvä jos 1 prosenttiin peleistä koskenut
– Kärsin araknofobiasta, jonka takia jotkut ESOn luolat meinaa saada vetelät lörähtämään housuihin ja naapurit soittamaan poliisit kun kirkaisen niin komeasti että lasit tärisee.
– Kärsimätön luonne. Mikäli haluan jonkin, niin mielenrauha on mennyttä kunnes saan kyseisen kohteen. Tällä hetkellä tähtäimessä RTX 3080.
-Antisosiaalinen kaupunkilainen. Välttelen ihmisiä, mutta samalla rakastan kaupunkielämää ja ihan vain katsella kaupungin menoa

Kerro itsestäsi, sana vapaa
Hämeenlinnassa syntynyt ja Tampereelle penskana vuonna -97 muuttanut. Avoliitossa, 07/2021 naimisiin kun tulee 10 vuotta yhdessäoloa täyteen. Taloudessa avovaimon lisäksi koiruli nimeltään Nipsu joka tykkää makoilla jaloissa aina kun pelailen ja välillä antaa rohkaisevia pusuja hikisille sukille kun ei meinaa hommat rullata Olen työkyvyttömyyseläkkeellä. Kärsin muunmuassa sosiaalisten tilanteiden pelosta sekä estyneestä persoonallisuudesta, jonka vuoksi en juurikaan osallistu killan keskusteluihin / tapahtumiin vaikka seuraankin niitä erittäin aktiivisesti. Aikaisemmin osallistunut killan Trialeihin, ja ehkä vielä joskus tulevaisuudessa uskaltaudun uusiksi mukaan. ???? Tilanteeni johdosta mielenterveysongelmista puhuminen onkin lähellä sydäntä, ja annankin mielelläni tutuille ja tuntemattomille neuvoa miten saada apua.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi