Pelaajaesittely, Summrnight

Account nimi: @ Summrnight
Kiltarank: End game
Hahmot: CP 601
Fey’ra, Sorcerer, Dark Elf
Faeni Telvanni, Dragonknight, Dark Elf
Eilyne Dres, Nightblade, Dark Elf
Dhjeesha, Warden, Argonian

Ikä: 23
Paikkakunta: Hämeenlinna
Harrastukset: Piirtely, tv-sarjat, pelaaminen, web-sivujen teko ja discordissa kummittelu.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Vuoden 2017 alkupuolella aloitin uudelleen ESO:n kolmen vuoden tauon jälkeen ja satuin yhtenä päivänä lukemaan killan mainoksen zone-chatissä. Täällä olenkin sitten ollut jumissa : ).

Paljonko pelaat?
0-10 tuntia päivässä riippuen ihan mikä on fiilis. 4-6 tuntia voisi olla keskiverto, ellei pelissä ole jokin projekti päällä; silloin se on menoa ja elämälle voi sanoa hyvästi.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Pidän Elder Scrollssien loresta ja olen täten viettänyt paljon aikaa questaamisen ja lorekirjojen lukemisen parissa. MMO:issa olen enemmän pve pelaaja pelkästään sen takia, että se on minusta yleensä toteutettu paremmin. Pelailen kohtuusti pvptä jos se on passelisti tehty ja pelissä on edes jonkinlainen balance.

Housing patchin jälkeen olen myös viettänyt kohtuusti aikaa oman talon sisustamiseen ja käymään muilla kylässä tai yleisesti kummittelemassa.

Aikaisempi pelikokemus:
Huh, tämä onkin melkein yhtä pitkä kuin oma elämäntarina :).

Pienenä pelasin serkkujen kanssa Playstation 1:llä joitain random pelejä mitä oli kaupoista löytynyt ja samaa toistin Playstation 2:lla. Myöhemmin viitos- tai kutosluokalla pääsin sisäisestä consolipeasantistani irti ja siirryin tietokoneen ihmeelliseen mailmaan pelaamaan Diablo 2:sta.

Lähivuosina on tullut ajan kanssa pelattua paljon singeplayer RPG pelejä (valtaosa BioWarelta) ja MOBIA (LOL, HOTS ja SMITE). MMO:sta pisimpään pelatut ovat SWTOR, WOW, GW2 ja TERA.

Paras pelikokemus:
Esossa ehdottomasti kun pääsin vMSA:n läpi ensimmäistä kertaa. Kokemus oli erityisen karu, sillä olin tehnyt aikaisemmin vain questeja ja muutaman vetti instancen (vain helppoja alkupään Fungal grotto, Banished cells, etc), CP oli myös tuolloin 300+. Vaikeustaso nousi huimasti siitä mihin oli tottunut :D. Siinä sitten rageskin muutaman päivän…

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
1. Olen laiskuuden huipentuma
2. …Kunnes päätän saada jotain tehtyä
3. Kuulemma ihan menettelevää seuraa
4. Järkyttävän huono nimimuisti
5. Gearihamsteri jolla on pankki jatkuvasti 300/300

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Nyt on pahapaikka :’D. Mitä tässä enää keksii? Noh, minut löytää usein esosta ja saa kutsua pledge grouppeihin etc, ehkä silloin voin rupatellakkin jotain mitä mieleen tulee.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi