Veteran trialit alkavat 7.8. ja muita muutoksia

AA_vanha

Kuva todella vanhasta Aetherian Archive juoksusta

LUE UUDET TRIAL VAATIMUKSET TÄÄLTÄ

Veteran trialien myötä tulee muutamia muutoksia killan viikottaisiin tapahtumiin alkaen viikolla 32:

Maanantai: AA/HR/SO/MOL, (Lum1on)

Tiistai: Veteran trial klo 20.00 (Edenprime)

Keskiviikko: vapaa

Torstai:  AA/HR/SO/MOL, (Zajalas)

Perjantai: parillisina viikkoina kaljatrial klo 22.00  (Zajalas)

Lauantai:  Pvp raidi/smallscale 20.00 (Edenprime)

Sunnuntai: Veteran trial klo 20.00 (Edenprime)

 

Yleiset ohjeistukset:

Aloitetaan Aetherian Archivella. Muistakaa päivittää hahmot omalle cp levelille 160-531. Olkaa ajoissa paikalla jotta voidaan valita kuka pitää mitäkin gearia päällä. Tuokaa mukana buffiruoat, potut, sekä korjatkaa geari. Invit alkavat 19:45 ja tavoitteena on olla klo 20.00 trialin oven takana valmiina lähtemään. Valinnat tehdään edellisenä iltana joten ilmottaudu ajoissa. Myöhässä ilmottautuneet otetaan ilmottautumisjärjestyksessä.

Jos olet uusi ja haluat mukaan, katso vaatimukset Veteran trial uutisesta

Kuinka ryhmä valitaan:

Ensi sijalla on ryhmään sitoutuneet ja parhaan gearin omistava porukka (dps checkin läpi päässeet). Uusillakin on hyvä mahdollisuus päästä mukaan koska viimeksi pääryhmä kutistui niin pieneksi ettei saatu 12 pelaajaa kasaan.

Tarkemmat valintakriteerit trialista riippuen seuraavasti:

AA/HR/SO otan ensimmäisenä +30k luokassa olevat depsit. Jos kuulut 20-25k depsiä tekevään ryhmään otan esiin random.org/lists ja arvon järjestyksen. Sekä meleitä, että rangedeja tarvitaan. Katson kumminkin, että kukaan ei jää penkille joka kerta.

vMOL:iin otan ensisijaisesti parhaat depsit sekä sopivasti rangedeita/meleitä. Myös pelaajataito vaikuttaa hieman.

Valintojen tekemisessä ei ole mitään henkilökohtaista, vaan jokaisella on mahdollisuus. Jos haluaa parantua depsinä, kysy apua:  @Shikai13 @perde @lum1on @Edenprime

Jokaisen tulee kehittyä yksilönä, jotta kehitytään ryhmänä.

-Tarkemmat kriteerit lisätty 6.9.2016 (kun yli 9 depsiä tulossa ryhmään)-

Vielä muistutus mitä gearia pitää olla päällä missä roolissa:

Tankki= Bloodspawn+Tavas favor+Ebon armory (stamina dk tank)

Healer= Spell power cure + worm/twilight

Dps= Twice Born star/Night mothers gaze/Alkosh/Infallible Aether

Lisäinfo dps checkistä:

Päätimme, että jokaiselle tiistain/sunnuntain trialiin haluavalle tehdään dps check bloodspawn testillä (20k+ dps tai noin 70s tappo). Tämä tehdään sen vuoksi, että trialin aikana keskitytään taktiikoihin, progressioon sekä group pelaamiseen. Shikain sanoin “Ei tule depsigogglet päälle ja mietitään vaan sitä depsiä eikä ressitä tai pelata grouppina”.

Dps check toimii seuraavasti: juostaan Bloodspawn bossille Spindlessä, kuollaan, ressataan. Tankki tankkihiilaa bossin, antaa major fracturen/breachin ja dps saa keskittyä ilman häiriöitä depsimiseen. Tämä testi voidaan aloittaa alusta/tehdä niin monta kertaa että depsijä on tyytyväinen omaan tulokseensa. Yksi veto noin 5min.

Muistutuksena: emme koita saada Hodorin kaltaista porukkaa, vaan kasataan mahdollisimman optimaali grouppi omasta killasta. Jos depsissäsi on parantamisen varaa niin tekemällä depsicheckin ja juttelemalla minun/Shikain/Perden kanssa buildista/skilleistä/gearista/cp:stä koitetaan parantaa sitä yhdessä. Sanon aina, että meille ei ole kuin hyötyä kun autetaan toisiamme parantamaan hahmoja. Koitamme pysyä end game pve buildeista ajan tasalla ja jos joku tietää ehdottaa parempaa buildia niin tieto otetaan vastaan (todisteiden kanssa). Kehitytään yhdessä! T. Eden

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi