Viikottainen esittely, Ammene

Account nimi: @Ammene
Kiltarank: Cyrodil veteran
Hahmot: CP503, Geldii, StamNB, Maini, AD
Mad Wulfness, templar, maini altti, AD
Capture Arrius Mine, stamplar, AD
Maf Wulfness, magicka NB, lv 23, AD
Heals What Heals, templar, DC
Iwelien, sorc, DC
Igna Agnus, DK, EP

Ikä: 27
Paikkakunta: Cork, Irlanti
Harrastukset: Tanssiminen, pelaaminen, ihmisten ärsyttäminen (Eden <3, Kahvikatti <3), ja elokuvien katsominen.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Huomasin ihan ensimmäisinä ESO-pelaamiskuukausinani Auridonissa, että Suomi-kilta mainostaa ja liityin 26.4.2015. Joskus puoli vuotta sitten uskalsin ekaa kertaa johonkin raidiin mukaan. Minua Edenprime pelotti ihan kamalasti >:D.

Paljonko pelaat?
… … … Välillä.. Sillein. Joka päivä. Pari tuntia. Ehkä 10 tuntia. Riippuen päivästä.

En siis ihan kauheasti. >:D

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Olen henkeen ja vereen PVP-pelaaja. Eli tod.näk juoksen trollaamassa Cyrossa tai leadaamassa pikku raideja AP:n toivossa. Nykyään kyllä osallistun trial-juoksuihinkin ja levellään erilaisia altteja itselleni. Mutta pääosin juoksen Cyrossa trollaamassa ja minut tapaakin parhaiten lauantaina raidissä. Olenkin ollut pääsääntöisesti aina mukana PVP-killoissa.

Aikaisempi pelikokemus:
Pääasiassa olen pelannut single player-pelejä. Peliurani alkoi The Sims-pelillä joskus nuorempana ja sitten olen pelaillut mm. Assassin’s Creed, Mass Effect, Dragon Age, Deus Ex Human, Alpha Protocol ja BDO.

Paras pelikokemus:
Parhaimpia kokemuksia on yhä se, kun joskus myöhään aamuyöllä päätettiin kavereiden kanssa vähän trollata meidän pikkualteilla Cyrossa ja oikeasti teurastettiin sillosia Vet14 hahmoja. Ja ne vielä ihan iloisesti (ja ehkä hieman ärsyyntyneinä), juoksi takaisin aina meidän tapettavaksi. Mainitsinko myös, että olimme alasti?

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
1. Tapasin nykyisen poikaystäväni ESO:ssa.
2. Juoksen aina kruunun perässä.
3. Olen asunut Etelä-Koreassa ja puhun koreaa sujuvasti.
4. Tapaan aina saada kavereita tappamalla heitä ensiksi Cyrossa.
5. ….BEAAAAAAAAAAAAAM!

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Pelaajana olen aika avuton DPS:sä, varsinkin jos pitäisi joku yksin tappaa vaan menen aina paniikkiin. Tästä syystä juoksenkin nyt ihan hiiluna, jotta en olisi ihan täysin hyödytön. Pidän raidien johtamisesta, mutta menetän hermoni jos minua ei kuunnella ja potkin ihmisiä ulos ryhmästäni. 😀

Kuten jo faktoissa mainitsin, saan ystäviä yleensä sillä että joku whispaa minulle jotain kun olemme tappaneet ne ja keskustelun päätteeksi lisää minut heidän kaverikseen. Tästä syystä tiedän myös kaikkia kivoja juttuja eri pelaajista eli Edenin sanoin minun pitäisi alkaa pitämään jotain kirjaa kaikista mielenkiintoisista faktoista joita tiedän >:D

Ja tykkään trollata ja tehdä kaikkea tyhmää Cyrossa, eli jos on tylsää niin voi aina seuraan liittyä 😉

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi