Viikottainen esittely, Borski

Account nimi: Borski
Kiltarank: Trial Expert
Hahmot:
Vr.16 Borski, Templar, Breton

Ikä: 37
Paikkakunta: Jokioinen
Harrastukset: Juokseminen, pyöräily ja moninainen kuntoilu. Kaippa tuo pelaaminenkin harrastuksesta käypi. Musiikin yltiöpäinen kuuntelu, pääsääntöisesti metalli sellainen.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Oltiin Häirikön kanssa jääty killattomiksi keväällä 2015. Yksinäisinä, pelokkaina,nälkäisinä ja kylmissämme vaelsimme päämäärättömästi pitkin Tamrielia. Onneksemme näimme DBZ:tan ilmoituksen ja pian olimme äiti Edenprimen lämpimien helmojen ja patojen äärellä, mmmm.

Paljonko pelaat?
Tällä hetkellä kaikki aika menee keiboysexissä (RB6 Siege) mutta palaan varmasti viimeistään lisärin tulessa Esoon ? Ilman perhettä, pelaisin liikaa!

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Kyllähän se yhteisten haasteiden kaataminen on hauskinta. Trialit Hm, Wgt Hm ja lähinnä kaikki mitä nyt voi porukalla väsätä, mutta kuitenkin mieli halajaa enempi PVE:tä. Kiltalaisten kanssa turiseminen on on myös kiwaa ajanvietettä.

Aikaisempi pelikokemus:
Vuodesta -84 eteenpäin kaikki laitteet käyty läpi. Ensimmäiset moninpelit tuli koettua Pleikan Socom navy seals – pelin kanssa ja tulipa siinä johdettua muutamia euroopan parhaita klaaneja. Voitettiin nelosen play-ohjelman järjestämä Socom2 turnaus ja oltiin virallisesti suomenmestareita ( K3P).
Ensimmäinen morppi oli Age of Conan jota tuli tahkottua launchista lähtien. Morpeista on tullut pelattua myös Warhammer onlinea ja Swotoria. Pakko vielä mainita Warhammer 40k Dark crusade jossa oltiin AIVAN lyömättömiä! Jopa niin ettei meitä vastaan haluttu pelata joten jouduimme vaihtaan nickit ja mukana pahennusta aiheuttamassa oli myös Häirikkö.

Paras pelikokemus:
Hyviä hetkiä Eson ääressä on ollut paljon ja parhaimpana Sanctumin HM:n kaato. Mikä voisi olla tyydyttävämpää kun kuulla kun kiltajohtaja ”tulee”, ahi. WH 40k DC:ssä kun vastapuoli kirjoittaa sättiin ”help me u fucking noobs” jaksoi lämmittää aina 
Pc:llä rakkaita hetkiä FPS – peleissä Dod’s, Bad CompanyII ja Bäfä 4. Eikä sovi unohtaa pleikan Socomeja, nevö forget.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta
-Hei! Olen ollut televisiossa, radiossa ja lehdissä! 15minutes of fame. DONE
-On lapsia, eikä niitä ole huostaanotettu 😀
-Minä olen henkeen ja vereen FPS-pelaaja.
-Olen hyvin asiallinen tessussa…eikäköööö.
– Tullut vedettyä WGT abuut 150 kertaa eikä vieläkään täydellistä SPC-settiä.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Olen perusmies enkä osaa muotoilla mitään itsestäni. Turha siis kysyä edes tessussa 
”Kivet suuhun!”

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi