Viikottainen esittely, Crazypotato

Account nimi: @CrazyPotato
Kiltarank: Officer
Hahmot :
V16, Calia Gaeal, Sorcerer, High Elf, dps, crafter
V15, Anara Helbone, Nightblade, Dark Elf, pvp-dps
V15, Alaria Gaeal, Templar, healer
V15, Calina Gaeal. Dragonknight, Dark Elf, tankki/dps
V16, Caelia Gaeal, Dragonknight, Imperial, pvp-dps
V15, Cecialia Gaeal, Templar, Imperial, dps
V2, Caecilia Gaeal, Nightblade, Imperial, tuleva pvp hahmo
23, Calie Gaeal, Sorcerer, Imperial, rooli auki vielä

Ikä: 18
Paikkakunta: Iisalmi-niminen takapajula
Harrastukset: Koneella pelaamisen ja internetissä pyörimisen lisäksi käyn salilla ja luen kun on aikaa.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Uudesta Elder Scrolls -pelistä innostuneena katselin Shoddycast:in ESO weeklyä, jossa kerrottiin kiltaan kuulumisen olevan kova sana mörpeissä. Pikaisen googlauksen jälkeen tuli tämä kilta vastaan ja tulipa tehtyä peräti käyttäjä alkuperäisille sivuille. Olisko ollut joskus pelin julkaisun aikoihin.

Paljonko pelaat?
Yleensä liikaa, kuitenkin joskus vähemmän ja jopa kahden kuukauden taukokin tuli pidettyä viime vuonna (onnksi ei cp:t olleet vielä olemassa).

Mitä tykkäät tehdä pelissä?
PvP:tä on tullut hakattua viime aikoina enemmälti. Aikanaan tosin tuli paljon käytyä hankaamassa Vet DSA:ta ja trialeihinkin on matkaan ahdisteltu. Kaikkea kontenttia on mukava tehdä, joskin levutus alkaa olla jo vähän liiankin tuttua.

Aikaisempi pelikokemus:
Varsin paljon on tullut FPS-pelejä pelattua, ainakin Call of Duty:n ja Battlefieldin eri variantteja on ollut kokeilussa. RPG taisi tulla tutuksi vasta Skyrimin kautta. Skyrimiin jäin tosin kiinni varsin ahneesti ja se oli myös syy ESO:n hankintaan, oli pakko saada lisää Skyrimiä. Näin ollen ESO oli ensimmäinen MMORPG aka mörppi.

Paras pelikokemus:
ESO:ssa parhaita kokemuksia on ollut kampelan johtamat pvp-raidit (no offence to volde) ja Salixinkin huutamisia tulee muisteltua lämmöllä. Viimeaikaisimmista pelikokemuksista parhaimpia taitaa olla kuitenkin DSA:n 10k pisterajan rikkominen ja Sanctum hard-moden läpiveto.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
Nuori ikäni ja saliharrastukseni käy varmaan kahdesta ja loput voisi olla: näsäviisas, lukiolainen ja maahanmuuttokriitikko.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Jos Helediron edustaa killan vanhinta siipeä, niin minä edustan sitä nuorinta. Olin 17-vuotias, kun joinasin kiltaan, mutta onneksi silloin ei vielä osattu ikärajoja käyttää. Osaan kuitenkin käyttäytyä paremmin kuin iälleni asetetut, aiheelliset, steroatypiat antavat ymmärtää, ja monet ovatkin luulleet minua todellisuutta vanhemmaksi.

Olen ansainnut killassa epävirallisen “loremaster”-tittelin, kun ryhdyn valistamaan vähemmän asiaan perehtyneitä milloin mistäkin. TES:in kattava lore onkin yksi syy, miksi olen sarjaan kiintynyt. Ja jos en ryhtyisi pätemään loresta muille, olisi kaikki siihen perehtymiseen käytetty aika mennyt hukkaan.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi