Viikottainen esittely, Edenprime

Account nimi: Edenprime
Kiltarank: Kiltajohto
Hahmot:
CP700+
Edenprime, dunmer, dragonknight
Lady Sovereign, altmer, sorcerer
Maidi, breton, templar
Sleeps a Lot, khajit, templar
Rihali, orc, nightblade
Serao, breton, nightblade(DC)
Soveréign, imperial, sorcerer(DC)
Edwardprime, redguard, dragonknight
Linren, Breton, templar (DC)

Ikä: 25
Paikkakunta: Tampere
Harrastukset: Lasketaanko tv-sarjojen katselu? 😀 Oikeat harrastukset on piirtely/maalailu jota harrastan kun esolta kerkiän.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
2014 kesällä, en muista aivan tarkkaan. Näin hieman kyseenalaisen rekryviestin zonessa muutaman kerran, mutta päätin antaa killalle mahdollisuuden ja yllätyksekseni kilta ei ollut täynnä 14v poikia. Keski-ikä taitaa olla 30+

Paljonko pelaat?
Vielä pari viikkoa sitten pelasin kaiken vapaa-aikani, mutta lähiaikoina olen joutunut keskittymään myös oikeaan elämään. Kyllä minua silti onlinessa/teamspeakissa näkeepi!

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Aivan ensimmäisen hahmoni levutin erittäin hitaasti joka paikan tutkien ja kuuntelin jokaisen questin. En käyttänyt mitään addoneita, eli explorauksesta pidin (nykyään armotonta levutusta addonien kanssa). Tällä hetkellä pidän pve:stä eli dungeoneista ja trialeista (harmi kyllä trialeista ei ole vr16 versioita joten niitä tehdään vähemmän). Pidän myös pvp:stä vaikka pohjimmiltani olen pve pelaaja.

Aikaisempi pelikokemus:
Kaikki alkoi siitä kun veljeni kanssa pelasin Super Mariota Nintendo 64:lla ja jouduin aina olemaan Luigi… Sittemmin tullut suurin osa konsoleista mentyä läpi ja 15 vuotiaana sain vihdoin oman tietokoneen jolla aloitin wowin peluun. Lista peleistä on pitkä, mutta tässä pelejä joita olen pelannut ehkä eniten: kaikkia Sims-pelejä, Hearthstonea, wowia, Skyrimiä, Minecraftia (eri modpackeilla), Planetside 2:sta ja konsolipeleistä Final Fantasy 8.

Paras pelikokemus:
Parhaiten mieleen on jäänyt Dragonstar Arena vetin sekä trialien hard modien läpäisy kiltaporukalla. Lähimenneisyydestä paras tunne oli kun päästiin White Gold Tower veteran mode läpi meidän leidi-porukalla!

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta
-Olen ainut nainen kiltajohdossa/officereissa. Killan äidiksin kutsuttu.
-Pidän kiltalaisten auttamisesta ja yhteishengen nostattamisesta.
-Olen erittäin kaksimielinen ja välillä onkin vaikea olla sanomatta mitään vaikka olisi täydellinen tilaisuus!
-Olen salaa eri allianssien agentti. PvP tapahtumia järjestääkseni olen hankkinut porukkaa DC:stä ja olen EP:n Suomi-killan (Kingdom) jäsen jotta kommunikointi ja yhteistyö olisi helpompaa.
-Haluan aina ottaa kuvia kiltalaisista uutisiin ja muutenkin eri tilanteista. Olen se henkilö josta kaikki ajattelee “eih, taas joku tyhmä kuva”, mutta jälkeenpäin sitä mietitäänkin, että onpa kiva kuva!

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Lähdin pelaamaan esoa täysin noobina. Tiedän tunteen kun menet ensimmäisen kerran teamspeakkiin ja kädet tärisee ja sydän hakkaa eikä uskalla sanoa mitään. Muistan myös ensimmäisessä MMO:ssani kuinka pelkäsin edes kirjoittaa chattiin. Eli haluankin rohkaista kaikkia pelokkaita rohkeasti kyselemään chatissa ja osallistumaan dungeoneihin sekä käymään teamspeakissa, ei me purra! Kaljakalastus-tapahtuma on oivallinen tilaisuus tulla tutustamaan porukkaan ja yhdessä voimme etsiä omia ja muiden reikiä. Meillä onkin pieni sanonta, että jos selviää perjantai-illan humalaisista jutuista teamspeakissa niin varmasti sopeutuu joukkoon. Minun puoleen voi aina kääntyä jos on jotain epäselvyyksiä/kysymyksiä, mutta en kumminkaan takaa, että minulla on vastaus kaikkeen.

Lisäksi omistan ja ylläpidän Dragonborn Z:n sivustoa (mieheni avustuksella), facebook sivustoa, steam-ryhmää, youtube-kanavaa ja twitteriä, sekä pidän huolen, että eson virallisilla foorumeilla on ainakin suht ajankohtainen esittely meistä. Pidän eventtien keksimisestä ja järjestämisestä. Viimeisimpänä ideana oli tämä pelaajien esittely.

Parasta koko killassa on pelaajat ja yhteishenki. Kaikki olette minun kullannuppuja <3

Huhhuh tulipa kirjoitettua paljon, toivottavasti joku jaksaa lukea 😀

(sniikisti editoin kuvan ja hahmot tähän 22.8.2016)

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi