Viikottainen esittely, Ghamarro

Account nimi: @Ghamarro
Kiltarank: Trial Veteran
Hahmot: Ghamarro lv50 cp531 Imperial Templar

Ikä: 28
Paikkakunta: Helsinki
Harrastukset: Musiikki, matematiikka ja videopelit. Ajoittain myös äänisuunnittelu, kuntosali ja ohjelmointi.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Vuonna nakki ja kivi, eli joskus varmaan 1,5v sitten, kun aloitin TESO:n pelaamisen hieman vakavemmin, niin googlettelin varteenotettavia suomalaisia kiltoja joissa pääsisi harrastamaan end game PVE:tä ja PVP:tä aktiivisessa, mukavassa ja omistautuneessa porukassa. Ensimmäisenä hakutuoksista löytyi Dragonborn Z, jonne sitten pistin hakemuksen.

Paljonko pelaat?
1-8h per päivä, 3-7 päivänä viikossa. Keskimäärin varmaan 3-4h per päivä 5 päivänä viikossa.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Ihan kaikkea paitsi roolipelaamista. Sellainen touhu kuuluu makuuhuoneen puolelle. =P

Aikaisempi pelikokemus:
Mitä MMO:ihin tulee niin olen pelannut World of Warcraftin vanillaa, The Burning Crusadea, ja Cataclysmia casuaalisti, ja Mists of Pandariaa semi-hardcoresti raidaten suomalaisessa killassa nimeltä Frozen Dawn. Warlods of Draenor kun ilmestyi niin löin hanskat tiskiin retail WoW:in osalta, mutta pelailen sitä silti silloin tällön private vanilla serulla. Myös EverQuestia on tullut retail puolella kokeiltua parisen päivää, mutta päätin senkin osalta siirtyä melkein samantien Project 1999 -nimsen private serun puolelle. Mitä yksinpeleihin tulee niin niitä on tullut kakarasta asti hakattua 8-bittisestä NES:sistä lähtien melkein kaikilla koneilla paitsi Dreamcastilla.

Paras pelikokemus:
Riippuu millä saralla;. paras yksinpelikokemus on StarCraft + Brood War, paras esports 1v1 -kokemus on StarCraft 2: Wings of Liberty, ja paras MMO-kokemus on vanilla WoW, mutta paras peliyhteisö jossa olen ikinä eläessäni ollut osallisena on ylivoimaisesti Dragonborn Z. <3

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
Ei minussa ole oikein mitään mielenkiintoista. =P Tykkään tehdä musiikkia. Ja olen myös sekopäisen intohimoinen matematiikan suhteen. Jep, olen hieman outo.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Opiskelen tällä hetkellä Eiran aikuislukiossa ylioppilastodistus tavoitteena, jonka jälkeen haen joko Sibelius akatemiaan säveltämistä tai musiikkiteknologiaa opiskelemaan, tai sitten kakkosvaihtoehtona Metropoliaan muusikko- tai jonkinsortin äänisuunnitelijalinjalle. Pitkäaikaisena haavenani on ollut päästä tekemään musiikkia ja/tai ääniefektejä peleihin, elokuviin tai muihin vastaavankaltaisiin multimediasovellutuksiin. Vapaa-ajan tavoitteena on saada C++:n opiskelu sen verta hyvään jamaan, että saisin ohjelmoitua jonkun simppelin 2D roolipelin.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi