Viikottainen esittely, GoldenArrower

Goldenarrower

Account nimi: GoldenArrower, Goldeniksi on kutsuttu ja saa kutsua 🙂
Kiltarank: Officer, jota kukaan ei tunne.. paitsi nyt 😀
Hahmot:
Monen monta epäaktiivisessa käytössä olevaa.. Mainhahmo tällä hetkellä Miln’lyn “Marilyn” Moonmane, cp 300:n paremmalla puolella, breton, magica nightblade.

Ikä: 22
Paikkakunta: Raum o ain Raum. (Rauma)
Harrastukset: MMO ja pienen karvaisen elukan kanssa touhuaminen 🙂

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Olisikohan ollut heinäkuu 2015. Oltiin juuri aloitettu aviomieheni kanssa ESOn kokeilu ja nähtiin zonechatissa DBZ:n rekryviesti.

Paljonko pelaat?
Olen vähän on/off- pelaaja. Välillä saattaa helposti mennä pelin parissa kellon ympäri ja joskus taas voin olla päiviä tai viikkoja pois pelistä.

Mitä tykkäät tehdä pelissä
Pve on tällä hetkellä se mun juttu, uusin ihastus on Maelstrom Arena ja tavoitteena onkin vielä läpäistä vMA mag nb:llä 🙂

Aikaisempi pelikokemus:
On tullut kokeiluta jos jonkin moista peliä aina the Simsin alkuajoista ihan LOTROon ja Runescapeen ja Skyrimiin. Skyrimiä ei ole enää pitkään aikaan tullut pelailtua, mutta LOTROssa välillä käyn kurkkimassa!

Paras pelikokemus:
Esossa ehdottomasti, kun ekaa kertaa pääsin mukaan kaljatrialiin 😀 Ennen db patchia olin kauhealla vaivalla levuttanut stamina nb:ni v8:lle asti ja liityin mukaan ihan kokeilun halusta- Hauskaa oli!

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
Ei tähän nyt kyllä ihan viittä keksi.. vaimo ja 1v vipeltäjän äiti, Account nimeni on alunperin aviomieheni Skyrim hahmon nimi ( woodelf jousella varustettuna), Aviomieheni pelaa myös ESOa (muskelimasa..) :D, Täällä viilettää mustavalkoinen koiranretale huomiota kerjäämässä.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Eipähän tähän enää muuta lisättävää! 😛

You May Also Like

Comments

Leave a Comment