Viikottainen esittely, Helediron

Account nimi: @Helediron, @Helestor, @Helestar
Kiltarank: Kiltajohto, vain nimellisesti, koska kiltakraftien takia pitää voida ryöstää pankki.
Hahmot:
vr16 Aiden, mnb, imperial, DD, kaiken krafteri
vr16 Aigen, mnb, imperial, tankki
vr16 Aideq, mtemplar, imperial, healer
vr15 Aidus, dk, imperial, kokki
vr7 Aeden, sorc, altmer
vr4 Akden, dk, khajit
vr2 Aiten, templar, altmer, levutuksessa
vr6 Helestora, sorc, altmer, levutuksessa
@Helestor, @Helestar muuliarmeija

Ikä: 54
Paikkakunta: Helsinki
Harrastukset: pelaaminen, puutarhanhoito, mökkeily, purjehdus, rempat ja rakentelu.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Joskus vuosi sitten kun vanha kilta Aldmeri Trinity alkoi kuihtua vetäjän mentyä töihin. Trinity Merchants muuten on alunperin tuon AT:n alikilta kraftereille.

Paljonko pelaat?
4-10 tuntia päivässä. Teen usein etätöitä, jolloin avaan pelin jo iltapäivällä ja farmaan kokousten ohella ilman ääniä tai teen buildikokeiluja. Kesäisin pitkä tauko vetten äärellä. Kun lapset on jo lentänyt maailmalle, on aikaa puuhata omiaan kuten pelata. hähä!

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Kraftaus ennenkaikkea! Siihen liittyy theorycrafting, pelimekaniikoiden selvittely ja kraftauksen kytkeminen buildeihin, eli ostamisen sijasta farmaan kaiken matskun ja teen omat gearit. Explorer. Altoholisti. Uusia addonneja on ihan pakko kokeilla. PvP on jäänyt vähemmälle, kun se on mulle hiukan liian nopeatempoista. PvE-ryhmäpeluu tessussa on mukavaa, joten mut löytää helposti pledgeistä ja dunkkuja farmaamasta. En paljoa perusta leaderboardeista tai achievementeista, mutta viilaan jatkuvasti hahmoja paremmaksi.

Aikaisempi pelikokemus:
Nyt mennään historian hämäriin lähtien siitä tennispelistä, ja monien nimiä en enää muista. Nethack, Ultima-sarja, System Shock, Sierra-pelit niinku Leisure Suit Larry ja Space quests, Tie Fighters ja muita starwarseja, LucasArtsin vanhat adventuret (tsiisus kun ei enää muista), Baldur’s Gatet, Icewind Dale, Dungeon Keeper, Half Lifet, Bioshock, Deus Ex, Oblivion ja Skyrim. Edellinen MMO oli DDO (Dungeons and Dragons Online).

Paras pelikokemus:
Telmac-tietsikalla (ennen pc-aikakautta) labyrinttipeli. Kun DOOMissa ne isot möröt alkoi paiskoa tulipalloja, väistin pöydän alle. Siitä lähtien ollut ihan koukussa… vaikea tiivistää … Ultima 7, Baldur’s Gate ja marsu, DOOM BFG, System Shock, Skyrim, DDO raidit. ESOssa SO hardmoden läpimeno, nirncrux-välitysverkoston luonti, yhdeksän traittia kaikkiin, huumorin kukkaset tessussa.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
nörtti jo 60-luvulla, aamu-uninen, hesalainen, purjehtija, isoisä

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Aiemmista vastauksista jo näkyy, että taidan olla yksi vanhimmista pelaajista killassa. Olen hidas kiiruhtaja. Aloitan usein leppoisasti ja totutellen uusiin asioihin. Esim kraftingi pelin alussa oli pelkkää hupia questien ohessa. Myöhemmin tein siitä suunnitelmallisempaa. Jossain vaiheessa vain ihmiset alkoi kysellä traitteja, ja tein huvikseni alteistakin max kraftereita. Keräilen kaikkea matkan varrella. Kokeilen kaikkea. Altteja syntyy pikkuhiljaa, ja levuttelen niitä, jos pelissä on muuten hiljaista.

Oon taustaltani koodari, ohjelmistoarkkitehti. Aloitin jo ihan pienenä rakentelun, kun sain faijalta lahjaksi Nuorten Kokeilijain ja Keksijäin Kirjan. Tein tavallisten pikkuskidien aseiden lisäksi veneitä, höyrykoneita, kidekoneita jne. Silloin ei ollut tietsikoita. Sitten oli elektroniikkakausi, radioamatoööriys, putkiradioita, styrkkareita, kajareita yms. Tietokoneisiin tutustuin joskus seitkytluvulla, kun ekat prosessorit tuli markkinoille, ja tein niistä radioiden ohjausyksiköitä. Kahekskytluvulla menin yliopistoon, mutten jaksanut olla kauaa kun duunit veti puoleensa. PCeiden kanssa oon leikkinyt ihan ekasta IBM PC1.stä lähtien ja rakennellut niitä kymmeniä. Pelit on aina pyörinyt mukana.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi