Viikottainen esittely, Jujunoodle

Account nimi: Jujunoodle
Kiltarank: Tällä hetkellä Member.
Hahmot:
Hahmoja on kyllä account täynnä, mutta vain yhtä käytän tällä hetkellä ja se on Maetina. Nordin sukuun kuuluva templari.

Ikä: 27
Paikkakunta: Lohjalla päin asustelen
Harrastukset: Tietokoneet / MMO pelit

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Tästä on ehkä 3 – 5 pvä sitten eli kesäkuun alussa ’16, huomasin sattumalta että joku huuteli yleisellä että suomikilta haluaa lisää jäseniä, ja usean viestinvaihdon jälkeen ajattelin, että tämähän voisi olla todella hyvä paikka asettua aloilleen.

Paljonko pelaat?
Päivittäin, useamman tunnin, se hieman vaihtelee perheellisenä. 🙂

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Nautin yli kaiken PVE puolesta, sekä juurikin Loren oppimisesta ja exploraamisesta. RP on myös isoa asia MMO peleissä minulle, olen vanhoja Dungeons & Dragons pelaajasukua, ja tärkein on aina oman hahmon valmistaminen peliin, niin sukututkimuksesta aina hahmon traitteihin (kykyihin) ja minkälainen hahmo on luonteeltaan (chaotic evil, chaotic good, neutral jne)

Aikaisempi pelikokemus:
Minun pelikokemus lähti SNES ajoilta aina Super Mario sekä Legends of Zelda pelistä. Ajan muuttuessa MMO pelien tultua kuviohin, olen niitä takonut vuosia aina WoW vanilla ajoista myös muihin (Jade Dynasty, Tera, Aion, Blade&Soul, Path of Exile, Diablo 1,2,3) Bethesdan pelit Oblivion ja Skyrim olivat ehkä isoimmat pelit mistä nautin eniten, juuri Loren takia, ja niitä on tullut tahkottua satoja tunteja yhteensä.

Paras pelikokemus:
Jos pitää valita se yksi kaikkien joukosta mitä inhoan tehdä, niin se on alkuperäinen Dungeons & Dragons RP. Syy siihen on se, että kaikki ne valmistelut hahmoille, maailmalle, kyvyt, luonteet, suku kaikki. Että saa antaa kaikkensa omalle hahmolle ja tehdä siitä juuri omanlaisensa.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
Mielenkiintoista? Omalaatuinen pervo hullu, ja nörtti henkeen ja vereen, mutta siinä taisi olla vain neljä, annan sen viidennen siinä vaiheessa kun keksin sen.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Minulle saa tulla puhumaan, oli se sitten pelistä, elämästä tai mistä tahansa muusta, nautin siitä että saan jonkun kanssa pölötellä, pelissä saatan uppoutua aika lailla loreen ja exploraamiseen että minua ei aina saa kiinni, pahoitteluni siitä, mutta kun pääsen vauhtiin puhumisessa, niin minun suuta ei saa kiinni kuin muteemalla.


“The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. In one Age, called the Third Age by some, an Age yet to come, an Age long past, a wind rose…. The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of time. But it was a beginning.”

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi