Viikottainen esittely, Lubinus

Account nimi: @Lubinus
Kiltarank: Member
Hahmot: Eleasár, VR16, Templar heal, Altmer (main charru)
Anahél, VR16, Sorcerer magicka dd, Altmer (main charru)
Do´Rune, VR16 Nightblade stamina dd, Khajiit (kehittelyssä)
Zarian Runewolf, L43, Crafter (kaikki craftit max level)

Ikä: 36
Paikkakunta: Oulu
Harrastukset: Monipuolinen kuntoilu, joista tärkeimpinä triathlon ja seikkailu-urheilu (adventure/multisport). Ihmisen anatomia ja työ. ESO.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Alkuvuodesta 2015. Huomasin zone-chatissa suomenkielisen huutelun aktiivisesta killasta. Liityin välittömästi remmiin

Paljonko pelaat?
Työ-, perhe- ja kuntoilukiireiden vuoksi liian vähän. Alle 10h/viikko taitaa jäädä.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Mikä tahansa ryhmätoiminta on kivointa.

Aikaisempi pelikokemus:
Wow:a tuli pelattua 10v ajan tankkina tai hiilerinä. Lisäksi on tullut pelattua lapsesta lähtien paljon erilaisia roolipelejä tietokoneella. Perinteisten pöytäroolipelien äärelle pääsin 13v iässä ja sieltä lähtien edelleenkin on tullut kaveriporukalla aika-ajoin pelattua.

Paras pelikokemus:
Pöytäroolipelien parissa nämä on tullut koettua ehdottomasti. ESO maailmasta ehkä se, kun CP grindauksen päätteeksi sain viimein vMA:n tason 5 pomon alas ja sen jälkeen parissa päivässä on tullut edettyä tasolle 9. VMA:n viimeinen taso on toistaisesti vielä kaatamatta tätä kirjoittaessa…

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
1. Lubinus nimi tuli ESO-accounttia tehdessäni mieleen töistä. Kysymyksessä on eräs lonkan puolitekonivel malli, jota usein käytetään lonkkamurtumien hoidossa vanhuksilla. Lisäksi latinaksi susi on Lupus. Lubinuksessa oli jotenkin susimainen hieno soundi mukana. Siitäpä se syntyi.

2. En tiedä tietokoneista juuri mitään. Teamspeak käyttökin onnistuu juuri ja juuri. Tietokoneongelmissa yleensä vaimo osaa ne asiat paremmin.

3. Pisin yhtäjaksoinen urheilusuoritukseni on ollut 26 tuntia putkeen. Kesällä 2014 Rokua Geopark Challenge niminen seikkailukisa.

4. Perheeseen kuuluu vaimo ja tällä hetkellä 4kk ikäinen tytär.

5. Säädän hahmojen ulkonäköä erittäin kauan ennen kuin sen hyväksyn ja hahmon voin luoda. Nimen täytyy olla RP genreen sopiva tietenkin. RP fiilis pelissä on tärkeää, vaikka aikapulan vuoksi itse RP aktiviteetteihin en ehdikään nykyisin enää osallistua.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Pitkät työpäivät vievät viikosta paljon aikaa ja sen vuoksi ehdin pelata vähemmän kuin haluaisin. Lisäksi kotona työpäivän jälkeen odottelee vaimo ja pieni tytär. Liian paljon kiireiden vuoksi tulee pelattua yksin eikä ole päässyt kiltatoimintaan kunnolla mukaan. Recruittina tulikin vietettyä reilu vuosi. Muutoin pidän ryhmätoiminnasta todella paljon, sekä PvP että PvE. Toivottavasti tulevaisuudessa pääsen paremmin kilta-aktiviteetteihin mukaan. Halu on kova ja killan toiminta/johto erinomaista.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi