Viikottainen esittely, Magicmik

magic
Account nimi: MagicMik
Kiltarank: MoL Conqueror
Hahmot:
v16, MagicMik, Sorcerer, High Elf
v16, Leap Machine, Dragonknight, Imperial
v16, Taika Maito, Nightblade, High Elf

Ikä: 24
Paikkakunta: Helsinki
Harrastukset: Sali, laskettelu, ammunta ja “välillä” videopelit

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Taisi olla elokuu 2015 kun Lolla huuteli zone chatissa, jonka jälkeen liityin kiltaan. Varsinaisesti killan kanssa aloin pelaamaan tosin vasta 4 kuukautta myöhemmin, kun tuli pidettyä hieman taukoa pelistä.

Paljonko pelaat?
Jos aivan rehellisiä ollaan…liikaa!

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Aluksi tuli PvE:n puolella vietettyä suurin osa ajasta, mutta nykyään PvP taitaa viedä kaiken ajan. Satunnainen roolipelaaminen ei ole ikinä pahitteeksi.

Aikaisempi pelikokemus:
Videopelejä on tullut pelattua niin pitkään kuin muistan. Kaikki taisi alkaa N64 ja GameBoyn kautta ja päätynyt tähän koneen ääreen. Ei siitä ole kauaa aikaa kuin olin vielä likainen console peasant, tosin nykyään pc master race. MMO kokemusta ei ole ennen ESO:a, joten opittavaa oli hieman.

Paras pelikokemus:
Kuten muillakin on myös minulla niitä liikaa. Kuitenkin muistuvimmat ovat pyörivät konsolin ympärillä. Henkeen ja vereen Halo sarjan fanina on varmasi parhaat muistot sieltä, kuten Halo 3:n läpi vetäminen konsolia sammuttamatta. Myös Oblivionin kanssa tuli vietettyä “muutama” mukava tunti. Pienenä RPG noobina kävelin ensimmäiset 4h pelistä ilman että tiesin fast travelistä mitään. ESO:n paras pelikokemus on ehdottomasti Trial 1 ryhmän kanssa MoL:in ensimmäisen bossin kaataminen.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta
1. Nippeli tiedon mestari! Tiedän vähän melkein kaikesta, mutta en kuitenkaan mitään mistään 😀 (hummeri ei voi kuolla vanhuuteen, eli on perjaatteessa kuolematon)
2. Olin aikoinaan Battlefield Bad Company:ssä maailman 15 parhaan joukossa.
3. En osaa melkein milloinkaan sanoa ei millekkään. Aka aina valmis asenne.
4. Ensimmäinen vMSA juoksu kesti 9.5h PUTKEEN! Tämän lisäksi en päässyt edes viimeistä pomoa läpi, vaikka oli ulti päällä, shieldi päälllä ja pumpumpum!
5. Olen erittäin avoin ja sosiaalinen, välillä liiaksi asti! Minusta saa kaiken selville kysymällä, mikäli jotakin kiinnostaa tietää jotain 😀

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Eiköhän tuossa tullut kaikki tärkeä sanottua. Loput selviää kun tulee tessuun huutelemaan mistä löydyn melkeimpä joka päivä. Etukäteen varoituksena että siellä saattaa esiintyä huutamista, kaksimielisyyttä ja huonoja vitsejä 😉

You May Also Like

Comments

Leave a Comment