Viikottainen esittely, mississunshine


Account nimi:
mississunshine
Kiltarank: MoL Conqueror
Hahmot:
v16, Tähtisade, Sorcerer, Altmer
v16, Tähtisumu, Nightblade, Bosmer
v16, Hopeinen Lyyra, Dragonknight, Dunmer
v16, Helmipöllö, Templar, Altmer
v5, Pisama, Nightblade, Breton
21, Batilda Kultainen, Sorcerer, Redguard
12, Birgitta Korpinsulka, Templar, Redguard
3, Siniyö, Dragonknight, Nord

Ikä: teini-ikäinen henkisellä tasolla, fyysisellä tasolla ”ei se missis enää nuori ole!”
Paikkakunta: Lahti
Harrastukset: 3D-modeling, kuvankäsittely, valokuvaus, piirtäminen, leffat, kirjat, tv-sarjat, pelaaminen, lenkkeily, kirjoittaminen(runot/tarinat), naamanvääntely, suklaa…

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Syyskuussa 2015, en muista kuka bongasi mut harhailemasta Aurindonissa, Quendeloonin Wayshrinella. Kyllä, muistan sen paikan mutta en henkilöä. 😀

Paljonko pelaat?
Joskus tuli pelailtua enemmän, tällä hetkellä vähän vähemmän. Kunnes pelaan taas enemmän.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Varmaan suurin tuntimäärä tulee siitä, että afkaan Rawl’khassa kaivellen säkkejä. Muutoin ehkä enemmän pve-ihmisiä, jollei viemäreitä lasketa.

Aikaisempi pelikokemus:
Pelaamisen taisin aloittaa 5-6 vuotiaana pikkulikkana kummitädin Nintendo 8bit-konsolilla. Mariota ja sorsien ammuntaa! Pelasin konsoleilla, kunnes törmäsin WoW:iin.
WoW-veteraani, varmaan 35 eri hahmoa(ei se päämäärä, vaan se matka :D) eri realmeilla. Sitä tuli pelailtua jokunen(7?) vuotta. Raidaaja muuttui lopulta kasuaaliksi alttinarkkariksi.
Pelannut myös CS:GO(mämmikoura), ARMA II ja ARMA III), DayZ(sekä standalone että modi), Dota(olen siinä sysipaska), Diablo, Heroes of the Storm, Rocket League(mä en pääse katolta pois!)…
Yksinpelit on myös todella lähellä sydäntä, etenkin kaikki missä ratkotaan ongelmia, esim. The Talos Principle.

Paras pelikokemus:
Niitä on liikaa! Etenkin tilanne, kun tällainen mämmikoura CS:GO:ssa ampuu headshotin P90:llä Infernon pommisiten parvekkeelta alas hypätessään ja sen jälkeen raportoidaan hakkeriksi.
DayZ-modin Namalsk-kartta, kun saa kuunnella Ketiksen kiljumista niille lumisten vuorien möröille, eikä Ketis suostu enää pelaamaan sitä karttaa, koska se on kuulemma niin ”mälsä”. Höhöhöhö.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
1. Olen 8-vuotiaana aloittanut lukemaan tietosanakirjaa ja päässyt kirjaimeen L saakka. Sitten äiti otti sen pois multa, koska ei jaksanut mun ainaista näsäviisastelua. Sain sen jälkeen lahjaksi isotädiltä Ihmisen biologia-kirjan ja voi sitä riemua! Back in da madafakin business.
2. Minut löytää usein haaveilemasta sokerimätöstä, enkä aikaile jakaa sitä muille. Mmmm… Köyhän/laiskan miehen banoffee: banaania, digestive-keksejä, kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä. Mix ’em together and goddamn die in heaven.
3. Olen oikeasti ujo. Yonttu voi todistaa, jos edes muistaa känneiltään koko tapaamista! 😀
4. Saatan välillä laukoa kaksimielisyyksiä, enkä edes aina itse huomaa sitä. Vähän niin kuin vahinkolaukaus, wat. Joskus ne saattavat kuitenkin olla tarkoituksella
sanottuja. Todella harvoin siis. Khyllä.
5. Olen unohtanut nimeni kaupan kassalla allekirjoittaessani maksukuittia… Puolustukseni sanon, että oli juuri silloin ylioppilaskirjoitukset meneillään. Onneksi niihin koepapereihin sain edes nimen kirjoitettua.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Rakastan kirjoittamista. Olen nauravainen ihminen, mitä väsyneempi olen sitä enemmän nauran. Olen ikuinen opiskelija. Olen hamsteri niin pelissä kuin tietokoneen toisella puolella, aina täyteen sullottuna tavaraa ja mistään ei haluaisi luopua. Olen myös pihi, kierrätän hahmojen geareja pankin kautta (”Sori, mulla menee vielä vähän aikaa. Odotaaaaaa…”)
Puhun välillä niin paljon, etten muista enää mistä puhuin. Saatan myös vaihtaa aihetta kesken lennon. Suu menee välillä niin solmuun, että sanon jotain täysin päinvastaista mitä tarkoitin. Olen liian kiltti ja tämä saattaa minut useimmiten vaikeuksiin. Olen välillä tai useammin kuin välillä paikallinen kyläidiootti ja minulle saa nauraa, koska niin nauran minäkin.

TL;DR Missis on Missis, jolta yleensä kuulee mielenkiintoisia kirosanoja. Niiku kilinkulli. Tai sitten korvat hajoaa, kun Missis saa naurukohtauksia. Tervetuloa nauramaan tessuun minulle tai minun kanssani! 😀

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi