Viikottainen esittely, Pihka

pihka

Account nimi: Pihka
Kiltarank: Member
Hahmot: Low, Duana Deep-Shade, Sorsa, Dark Elf

Ikä: Vuonna 1983 saavuin planeetallenne nimeltä Maa
Paikkakunta: Helsinki
Harrastukset: Fantasia ja scifi kirjat, elokuvat, sarjat… Tauolla on nyt ollut erilaiset käsityöt. Ompelusta tykkäsin, kunnes valmistuin vaatetusalan artesaaniksi. Tappoi inspiraation ja luovuuden. 🙁
Koiran kanssa toki tulee ulkoiltua myös.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Näimme mieheni kanssa pelissä mainoksen. Taisi olla viime viikon perjantaina. Viini oli osallisena.

Paljonko pelaat?
Hieman vähemmän nykyään, mutta lähes päivittäin tulee tehtyä pyrähdyksiä. Sanon vähemmän, koska ennen tuli pelailtua puolet vuorokaudesta ^^

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Kaikkea. Hiljakseen omassa tahdissa puuhailen sitä, joka sillä hetkellä tuntuu mieleiseltä.

Aikaisempi pelikokemus:
Alkoi pelailu, kun pikkuveljen kanssa saatiin se alkuperäinen Game Boy ja serkkupojalta 8bittinen. Sitten SNES, joka ihastutti minut etenkin Final Fantasyyn. Playstation tuli ja voi jukra FF7 oli hienointa koskaan! Muutkin jrpg:t oli kovassa tahkonnassa. Hypipompi-pelit ei ollut koskaan mun juttu. Hermostun heti ensimmäisestä virhehypystä 😀 Veljeni hommasi ensimmäisen tietokoneen jossain vaiheessa ja tutustuin strategiapeleihin ja tietenkin Simsiin, jonka pikkusiskoni sai joululahjaksi. Kotoa muutettuani ensimmäisen poikaystäväni luo, valtasin hänen tietokoneensa kokonaan ja ajoin poloisen konsolinsa pariin. Sitten saapui WoW! Ensimmäisestä päivästä lähtien pelasin vuosia eteenpäin. Lopulta poikaystäväni oli pakko hankkia uusi oma kone ja oma WoW. Oli ensimmäinen mmo elämässäni ja vei jalat alta. Yrittänyt kokeilla ja löytää sitä “wowin tappajaa”: Warhammer Online, Aion, Rift, Wildstar, Neverwinter ja muutama muu vähemmän kokeiltu. FFXIV, Guild Wars 2 ja SWTOR olivat hieman pidempää tahkonnan alla. Mieheni liittyi vanhaan pelaajayhteisööni SWTORin kautta, ja miitissä sitten kohdattiin <3 Siskon kanssa Black Desertia pelailin hetken, mutta vaati liikaa aikaa sillä hetkellä, että jätin siskoni yksin :< Tätä ESO:a n. vuosi sitten pelailtiin myös, mutta yhteisö puuttui, niin siirryttiin taas muualle. Nyt kun Legion WoWissa testailtiin, niin piti löytää taas paikka täyttämään aukko.
Niin ja on niitä muitakin pelejä tässä mömmöjen ohella pelailtu 😀 World of Tanks, Mass Effectit, Dragon Aget, Civit ym. sooloilu seikkailuja.

Paras pelikokemus:
Voimakkaasti mieleen on jäänyt ensimmäiset päivät WoWissa, kun Ashenvalessa kohtasin läjän random ihmisiä, jotka olivat matkalla Barrensiin hyökkäämään hordejen kimppuun. Itsehän en tiennyt paikoista tai jutuista vielä mitään silloin ja päädyin monen tunnin vaeltelulle sen jälkeen, kun huomattiin, että näissä kylissähän on vartijat.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
Minulla on räikeä huumori.
Tykkään salaa päästää hiljaisen kuoleman ison ihmisjoukon keskelle.
Olen introvertti, vaikka sitä ei välttämättä netin välityksenä huomaa.. Tai kun otan.
Tykkään zombeista.
Kaikki ei aina ihan tajua minua.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Tällainen kolmekymppinen höpöhöö. Tykkään kesästä ja olla mökillä, mutta ei liian pitkään, kun on hyttysiä ja ulkohuussit. Vuosi sitten mentiin Yanicin kanssa heidän mökkinsä vieressä naimisiin. Marssittiin vanhasta puukirkosta ulos imperial marchin tahdissa. Urkuri soitti sen aivan mielettömän hienosti ja edelleen harmittaa, ettei kukaan kuvannut sitä :/
Meillä on kohta 6 vuotta täyttävä boxeri nimeltä Bobi. Bobi on paras. Aina kun on murheiden murtama, niin Bobi tulee nuolemaan naamaa ja unohtuu kaikki. Bobi on hiljaisten kuolemien mestari ja kuorsaa tosi lujaa.
Oli joku tosi hyvä ajatus kirjoittaa tänne aiemmin, mutta unohdin sen, koska mieleni on ailahtelevainen. Välillä unohdan sulkea ylimääräiset kanavat, joten tuntuu siltä, kuin päässä olisi tv kaikki kanavat auki. Ja nykyään telkussa on paljon enemmän kanavia, verrattuna aikaan, kun niitä oli 3. Ja kaikki näyttää vain tyhmiä ohjelmia. Tv ahdistaa. Siis tämä “ilmainen” tv, jota meille tuputetaan. Netflix, HBO ja Viaplay on mun kavereita. Ja niitä saa käyttää niin hirmu kätevästi pleikkaohjaimella.
Ja siinä oli taas näyte seilailevasta ajatusjuoksusta. Onko tässä mitään järkeä? 😀

You May Also Like

Comments

Leave a Comment