Viikottainen esittely, Syntse

Account nimi: @Syntse
Kiltarank: Trial Experts
Hahmot (leveli, nimi, class, race):
Vr 16, Syntse, Dragonknight, Khajiit
Vr 16, Ra’Syntse, Nightblade, Khajiit
Vr 16, Syntselle, Dragonknight, Dark Elf
Vr 3, Syntseus, Templar, Imperial
Vr 2, Syntsetar, Sorcerer, High Elf
ja pari muuta

Ikä: 37 (1978)
Paikkakunta: Helsinki
Harrastukset: Nykyisin lähinnä pelaaminen

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Oh my, on siitä aikaa varmaan vuosi ainakin. Tarkkaa aikaa en muista. Edeniin tuli törmättyä jossain yhteydessä ja suositteli kiltaa, emmin aluksi kun oli killat täynnä mutta lopulta tein tilaa ja joinin. Ei kyllä ole kaduttanut yhtään.

Paljonko pelaat?
Enemmänkin tekisi mieli. Alkuun tuli pelattua varmaan 5h päivässä ja tietysti viikonloppuisin enemmänkin. Nykyään ehkä pari tuntia päivässä tosin johtuen tekemisen puutteesta. Jonain päivinä käyn vain mailit katsomassa.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
PvEhän on se juttu ja mielekkäintä on pelata porukassa dungeonit ja trialit ja kilta tapahtumat. Tottakai myös questit pitää saada tehtyä ja jahdattua hieman achievementtejäkin. Roolipelaamistakin on pienesti harrastettu khajiitti killassa.

Aikaisempi pelikokemus:
Pelaamisen aloitin joskus varmaankin 5-6 vuotiaana commodorella. Siitä sitten pc ja tuli varmaan käytyä kaikki alle pentti prossut läpi ja modeemeistakin 300baundisesta aina 56k jne. Eka “mmo” kokemus oli varmaankin noin 15 vuotiaana mudeista ja StickMUDia tulikin veivattua monta vuotta. Myös BatMUD ja ZombieMUD tuli kokeiltua. Sitten siirryinkin konsolilla pelailemiseen kun päivitteleminen alkoi kyllästyttää ja niiden kanssa menikin sitten jokunen vuosi. Monta sataa tuntia tuli vietettyä konsolilla Morrowind, Oblivion ja Skyrimin maailmoissa joista vain Skyrimin pää questin oikeasti pelasin läpi asti. 2013 ostin jälleen pöytäkoneen pelaamista varten ja pelailinkin kavereiden kanssa battlefieldiä kunnes kuulin että ESO julkaistaan. ESOa onkin sitten pelattu betasta ja early accessista alkaen.

Paras pelikokemus:
Kyllä se taitaa olla sama kuin aika monella tainnut olla eli porukalla Trialien Hard Modejen läpäisy. Se tunne kun saavutetaan yhdessä jotain jota on viikko toisensa jälkeen yritetty onnistumatta mutta kuitenkin aina oltu niin lähellä.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta
Casual pelaaja
Rl naimisissa ja vaimokin pelaa
Kissaihminen (no shit sherlock)
Olin töissä Nokialla noin 15 vuotta
Aina lähes PA pelissä

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Jaahas, perus nörtti vaikkakin kokeilujakin tuli nuoruudessa tehtyä eikä vain istuttua koneella mm. tupakointi ja juopottelu alaikäisenä. Tietokoneet aina kiinnostaneet ja niitä on rakenneltu ja päivitelty. Kaverin luona istuttu katsomassa kun koodaa ja sitten Assemblyillä katsottu kun kavereiden demot pääsevät big screenille. Päivisin töissä IT-konsulttina ja iltaisin sitten pelaillaan tai katsellaan sarjoja vaimon kanssa. Kaksi kissaakin kotona juoksentelee ympäriinsä ja esikoisjälkikasvukin on uunissa. Musiikkimaku on elektronisessa musiikissa vaikkei sitä tällä iällä välttämättä uskoisi varsinkaan kun lähimpänä sydäntä tällä hetkellä on hardstyle. Soitan myös levyjä DJnä silloin tällöin tapahtumissa ja silloinkin soi yleensä hardstyle. Jos kiinnostaa enemmän niin eiku tessuun vaan samalle kanavalle niin eiköhän siellä aina välillä jotain uutta minustakin paljastu.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi