Viikottainen esittely, Timo1969

Account nimi: @Timo1969
Kiltarank: Member
Hahmot: cp478, Arielan (päähahmo), High Elf, Sorcerer, AD
cp478, Elderal, Nord, Dragonknight, EP
cp478, Eriel Taikatuuli, Breton, Nightblade, DC

Ikä: 47
Paikkakunta: Nurmes
Harrastukset: Shakki, jota pelaan aktiivisesti joka viikko kerhossa, sekä koneella
Kirjoittaminen, joka on tosin jäänyt vähemmälle ESO:n takia…
ESO, joka vie suurimman osan vapaa-ajastani

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Liityin kiltaan 27.7.2015 (tarkistin tiedon päiväkirjastani). Pelasin tuolloin EP hahmollani ja halusin liittyä johonkin suomikiltaan. Löysin googlettamalla Kindomin ja DragonbornZ killat. Tein välitömästi AD hahmon, jotta pääsisin kiltaan. Sitten sain pelissä kutsun ja hyväksyin sen oitis. Siitä lähtien levutin AD hahmoani ja siitä tuli lopulta päähahmo, jolla yleensä pelaan.

Paljonko pelaat?
Varsin paljon, ehkä 5-6 tuntia päivässä. Joskus saattaa mennä jopa 12 tuntia putkeen, mutta yritän toki tehdä pakolliset kotihommat siinä välillä. Pelaamista on edesauttanut työttömyyteni, mutta siihenkin tulee viikon päästä muutos, koska sain osa-aikatöitä.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Olen henkeen ja vereen PVE -pelaaja. En viihdy lainkaan Cyrodiilissa, koska tunnen oloni siellä varsin turvattomaksi. Onneksi se on iso paikka, joten varsin harvoin siellä törmää toisiin pelaajiin, jos välttelee linnoituksia ja kaupunkeja.
Suurimman ilon saan explorauksesta ja farmaamisesta. Kerään aina kaikki vastaantulevat kukat, puut ja mineraalit. Päätavoittenani on koota pankkitilileni 10 miljoonaa, josta puolet on jo kasassa. Mitä sitten teen niillä kolikoilla? Ei harmaata aavistusta vielä…! Kuulunkin neljään isoon kauppakiltaan, jotta pystyn myymään kaikkea farmaamisella koottua tavaraa, sillä sitä todella riittää myytäväksi.

Aikaisempi pelikokemus:
Joskus 1980-luvun puolivälissä aloitin Vic-20 koneella, sitten siirryin Commodore 64 koneeseen ja vuotta myöhemmin tuli Amiga 500. Varsin nopeasti sain ensimmäisen PC koneeni ja silloin ehdoton huippupeli oli Tombraider, joka oli kerrassaan mahtava, koska se oli ensimmäinen 3D-pelini. Tyttärelläni on käytössä Playstation 4 ja Wii-konsolit, mutta minä itse en lainkaan innostu konsoleilla pelaamisesta.
Ennen ESO:a pelasin Skyrimiä, joka oli ilman muuta paras PC-peli. Vasta kun vuosi sitten tuli mahdolliseksi ostaa unlimited versio ESO:sta, päätin viimein ostaa sen ja siitä lähtien olen pelannut vain ESO:a.

Paras pelikokemus:
ESO:ssa se on ehdottomasti Master Angler tittelin saaminen! Se tuli tosin varsin helposti kahden viikon kalastamisella, jolloin ongin lähes 10 000 kalaa! Varsin moni pelaaja on jo hurrannut ja tanssinut pelissä kunniakseni, mikä on tuntunut ihan kivalta. On minulla toki myös Savior of Nirn ja Tamriel Hero tittelit, mutta Master Angler pysyy päätittelinäni. Minulla on tosin ollut hiukan huonoa onnea Perfect Roen saamisessa, sillä se tulee keskimäärin 123 kalan perkauksen jälkeen (pidin tilastoa). Kerrankin perkasin 434 kalaa putkeen, enkä saanut yhtää Perfect Roeta…

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
– Olen kirjoittanut 7 julkaistua kirjaa
– En käytä minkäälaisia päihteitä
– Olen yksinhuoltaja
– Viihdyn hyvin yksin luonnon keskellä
– Meditoin varsin säännöllisesti

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Eiköhän yllä olevasta tekstistä selviä jo kaikki. Minulta voi vapaasti kysellä kaikenlaista, sillä elämäkokemusta on kertynyt jo varsin paljon…

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi