Viikottainen esittely, Tolimanray

toli

Account nimi: Tolimanray
Kiltarank: Cyrodiil expert
Hahmot :
VR16, PVP rank 25, Aldebaranray, high elf, DK, AD
VR16, PVP rank 16, Elrotato, katti, NB, AD
VR16, PVP rank 11, Tolimanray, imperial, templar, DC
VR15, PVP rank 9, Spicaray, high elf, sorcerer, Pact
lisäksi 4 muulia & ammattilaista lv3-14

Ikä: 48
Paikkakunta: Helsinki
Harrastukset: pelaaminen, kalastus&veneily, tähtitiede ja punttien nostelu

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Varmaankin loppukesästä 2014 chattailin sorthan (Vanha LOTRO tuttu) kanssa ja hän mainitsi kiltasta, joten eikun liittymään. Kiltastahan löytyi sitten monet vanhat LOTROILIJAT. Pelin olin kuitenkin aloittanut samana päivänä kun imperial-versioon pääsi. Pahaksi onneksi hahmoni oli DC joten yhden AD-muulin joutui sitten kehittämään pidemmälle.

Paljonko pelaat?
Vaihtelee 1-14h per päivä, kesällä kalastus menee ohi, ellei ole surkeat säät kuten tänä kesänä.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Eniten pelaan PVP:tä, mutta kaikki uudet alueet kyllä koluan ja kaikkia osa-alueita tulee jonkin verran pelattua
( pois lukien roolipelaaminen ja kalastus…).

Aikaisempi pelikokemus:
Sanalla sanoen pitkä. Jos nyt elektro-mekaanista Sea devil arcadea v.1973 (laivojen upotus torpedoilla) ei lasketa mukaan, niin Telstar pingpong v. 1976 oli jo puhtaasti elektroninen…siihen kyllästy viikossa. Mutta homma jatkui arcade eli kolikkopeleillä. Sellaisiin klassikoihin kuin Defender, Scrambler, Missile defence ja Xevious tuli tungettua aika monta markkaa. 80-luvun vaiheessa tuli konsoleita, kuten Mattel, CBS ja VIC-20 tietokone. Commodore 64 v.1984 kuitenkin räjäytti pankin, sitä sitten tahkottiin kun pelejäkin oli yli 1000…kaikki oli tietenkin ostettuja:). Amiga 500 olikin kehissä 90-luvun puolelle ja vaimon 386:llä samoihin aikoihin tahkosin jotain hyppelypelejä vaikka vaimon gradua vartenhan se oli. PC aikaan siirryin 1997, pentium pro 200 ja voodoo1
oli kova yhdistelmä, varsinkin kun muistia oli käsittämättömät 32MB.10 vuodessa upotin pikkuauton hinnan PC komponentteihin. Tällä hetkellä taloudesta löytyy pöytäkoneen lisäksi läppäreitä, PS4, XBOX 360 ja Nintendo WII. Tosin noi konsolit on pleikkaa lukuunottamatta on enemmän vaimon heiniä.

Paras pelikokemus:
Niitä on niin monia…Elite 64:lla, Settlers II Amigalla, PC:llä Unreal ja Oblivion tekivät vaikutuksen grafiikallaan. Total Annihilation & Superme Commander olivat pitkään koukuttavuudellaan ja monipuolisuudellaan eniten pelaamani pelit, mutta sitten tuli Morrowind ja varsinkin Oblivion. 2008 alussa
aloin pelaamaan ensimmäistä “mörppiäni”, LOTRO:a. Se oli virhe. Tässä sitä sitten ollaan, grindaan XP:tä enkä muuta voi :). Pelaan kuitenkin välillä muitakin pelejä, viimeisimpänä Witcher III. Kuriositeettina pelasin muutama vuosi sitten MAME emulaattorilla Xevious arcade pelin vuodelta 1982 läpi. Kolikkoautomaattina en sitä ikinä saanut läpi (enkä tuntenut ketään joka olisi siinä onnistunut). Ikimuistoisin pelikokemus oli kuitenkin Rooman lentokentällä Angry Birds läppärillä, meinattiin myöhästyä paluulennolta kun en huomannut pelaamisen takia että lähtöportti oli vaihtunut.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
Positiivinen pessimisti erään edesmenneen kaverin mukaan.
Tiedän kaikesta kaiken, tai ainakin minulla on mielipide asiasta.
Lopetan kalastuksen sitten kun saan 15 kg ahvenen.
Kaukoputki ei voi olla koskaan liian iso ( suurin nykyisistä painaa 51Kg, ja selkä kiittää )
Pelaan, siis olen ( tästä on olemassa tuhmempikin versio )

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Eiköhän tuolla tessussa ole tullut jo monologina elämäkerta kerrottua.

You May Also Like

Comments

Leave a Comment