AD Skyshard & Achievement juoksu 25.2.

Sehän olisi jälleen aika vuosittaisen tai puolivuosittaisen Cyrodiilin skyshardijuoksun! Haetaan porukalla (AD) Cyrodiilin maanpäälliset ja luolien skyshardit. Vaikka ollaan PvP alueella, PvP:tä ei tällaisina pasifisteina tehdä ja sitä itse asiassa vältellään mahdollisuuksien mukaan. Häntä koipien väliin ja selkä menosuuntaan.

Mitä tehdään?

Haetaan AD hahmoilla Cyrodiilista jokainen Skyshard sekä tehdään Cyrodiilin delvet ja tapetaan delven pomot achievementejä varten. Dolmeneita voidaan tehdä, jos aikaa jää.

Juoksu aloitetaan aivan pohjoisesta ja tullaan alaspäin. Vaikeimmat ensin.

Mikäli EP / DC portit ovat kiinni, tough luck. Voidaan yrittää isolla joukolla läpsiä linnakkeet alas ja portit auki, mutta luotetaan siihen, että kartta on keltainen. Sen takia juoksentelu aloitetaan pohjoisesta ja tullaan alaspäin kohti turvaa.

Miten?

Huolehdithan, että mikäli meitä on täysi ryhmä tai useampia, delven bossit aloitetaan yhtä aikaa ja hyökätään vain light attackeilla, jotta jokainen saa achievementin. Chestit, heavy sackit yms eivät ole instansoituja, joten nopein / halukkain ne voi napata. Älkäämme tapelko niistä.

Milloin?

Koska Cyrodiil on off-hour aikaan aika hiljainen ja yleensä keltainen, toteutetaan juoksu kukonlaulun aikaan. Kampanja katsotaan sen mukaan, mikä on valmiiksi keltaisin. Todennäköisesti se on Gray Host.

Juoksu tapahtuu sunnuntaina 25.2. klo 10:00 alkaen. Kesto n. 4 tuntia. Mukaan saa tulla milloin itseä huvittaa, samoin poistuminen oman aikataulun mukaan. Jo kertaalleen haettuja skyshardeja ei haeta uudelleen.

Mitä mukaan?

Virvokkeita, virkeän mielen, aikaa ja AD hahmon. PvP gearit tai pvp buildit eivät ole pakollisia, mutta jokaisen on hyvä varautua vähintään muutamalla seuraavista, jotta tarvittaessa voidaan valloittaa linnakkeita:

  • Stone trebuchet
  • Normal ballista
  • Wall masonry / keep door repair kit

Em. tarvikkeet löytyvät jokaisen allianssin home basesta sekä omien linnakkeiden siege merchanteilta.

Discord on käytännössä pakollinen, sillä juoksun on tarkoitus olla mahdollisimman organisoitu. Ollaan Dragonbornin discordissa.

Voit tulla täysin valitsemallasi hahmolla, PvE / PvP – buildilla ja millä tahansa roolilla.

Mitä jos pitää tapella?

Jos joudutaan ns. tappelemaan muita vastaan, koitetaan välttää kontaktia ja peräännytään. Jos väkivaltaan pitää turvautua, kuunnellaan vetäjän / vetäjien ohjeita ja toimitaan sen mukaan. Puolustustaisteluita ei jäädä tekemään. Kuolemista ei tarvitse pelätä – jos wipetään niin wipetään.

Jos kaikki menee niin kuin Strömsössä, linnakkeita ei juuri tarvitse valloittaa.

Ilmoittautuminen

Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Riittää, että olet haluamaasi aikaan paikalla ja kirjoitat kiltachattiin “+shard”, niin saat kutsun.

Muuta

Huomiothan ystävä, että tapahtuma on ryhmän virallinen tapahtuma ja sen tahallinen pilaaminen pommittamalla, häiritsemällä tai ilmiantamalla ryhmän liikkeet muille ja koordinoimalla vihollisryhmiä esim. delveen, on kielletty Killan sääntöjen mukaisesti. Normaali PvP ei ole kiellettyä, mutta hyvässä hengessä toivotaan ymmärrystä ja välttämään tahallista kontaktia meitin kanssa.

Jos osallistujia on esim. useampi ryhmä, on jokaisen velvollisuus odottaa koko muuta ryhmää delven bossin luona, aggroamatta. Clearaaminen bossille asti on toki sallittua. Turhaa hidastelua pitää välttää, joten ei jäädä tutkimaan jokaista lootattavaa esinettä.

Achievementin saa jokainen joka vahingoittaa pomoa, joten koko ryhmä tekee vain light attackeja – delve boss kuolee silti sekunneissa.

On mahdollista, että tuolloin on PvP eventti käynnissä, joten katsotan sopivin (hiljaisin) kampanja sen mukaan.

Vetäjänä Olen_Mikko, jolla on riittävästi kokemusta myös PvPhen, mikäli tarve vaatii. Kysy lisää discossa tai whispaa pelissä. Tulehan sie ystävä mukaan!

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi