Tapahtumat

Haluamme tarjota kiltalaisille mahdollisuuden vetää tapahtumia ilman sitoumuksia tai rankkia. Ideana on, että jos haluaa vetää jonkinlaisen tapahtuman/kilpailun kerran tai silloin tällöin, lisäämme sen kalenteriin, annamme siihen tuen ja kilpailuihin kiltapankista rahaa.

Jos näet kiinnostavan idean jonka haluaisit vetää, ota yhteyttä Kiltajohtoon (Edenprime, Toope121, TheHairyCamel) ja katsotaan miten tapahtuma voidaan järjestää!!

Event Leader-rankin saa kun vetää enemmän tapahtumia semi-aktiivisesti.

Maanantai21.00Arpajaiset
Torstai19.00PvP
Perjantai22.00-Kaljakalastus (joka toinen viikko)
SunnuntaivaihteleeLungit luolaseikkailut
19.00PvP

Tapahtumat

Arpajaiset

Voit tukea traderin hankintaa, sekä samalla voittaa kultaa. Vuonna 2020 kiltalaiset voittivat yhteensä 63,019,896 kultaa!

Lue lisää

Kaljakalastus

Kaljakalastuksessa juodaan alkoholia, sosialisoidaan Discordissa ja kalastetaan pelissä. Sivussa saatetaan ottaa skyshardeja, dolmeneita tai world bosseja jos ne ovat sopivasti matkan varrella.

Lue lisää

Lungit Luolaseikkailut

Opastettuja kierroksia normaaleihin dungeoneihin ja niiden mekaniikoihin. Dungeonit vedetään randomina (rewardin ja XP boostin takia) ja kiireettä. 

Lue lisää

PvP

PvP järjestetään yhteistyössä Kamikaze Penguin killassa Aldmeri Dominion alliansille Tavoitteena on pitää hauskaa, opetella ryhmässä pelaamista ja hankkia mahdollisimman paljon alliance pointteja.

Lue lisää

Trialit

Killassa pidetään normaali-, veteran-, progressio- ja extemporetrialeja viikottain.  Killan trialeihin ei tarvitse aikaisempaa trial kokemusta vaan taktiikat selitään ja Discordissa aina kun on tarvetta. 

Lue lisää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi