Tapahtumat

Haluamme tarjota kiltalaisille mahdollisuuden vetää tapahtumia ilman sitoumuksia tai rankkia. Ideana on, että jos haluaa vetää jonkinlaisen tapahtuman/kilpailun kerran tai silloin tällöin, lisäämme sen kalenteriin, annamme siihen tuen ja kilpailuihin kiltapankista rahaa.

Jos näet kiinnostavan idean jonka haluaisit vetää, ota yhteyttä Kiltajohtoon (Edenprime, kahvikatti, TheHairyCamel) ja katsotaan miten tapahtuma voidaan järjestää!!

Event Leader-rankin saa kun vetää enemmän tapahtumia semi-aktiivisesti.

Maanantai20.00-21.30Normaalitrial
Torstai18.00-20.00Dailyryhmä
Perjantai22.00-Kaljakalastus
Lauantai20.00-22.00Imperial City tutustumista (joka toinen viikko)
Lauantai22.00Arpajaiset
Sunnuntai13.00-14.30Lungit luolaseikkailut
Sunnuntai15.00-17.00World Bosseja & Skyshardeja

Tapahtumat

Arpajaiset

Voit tukea traderin hankintaa, sekä samalla voittaa kultaa. Vuonna 2020 kiltalaiset voittivat yhteensä 63,019,896 kultaa!

Lue lisää

Dailyryhmä

Tehdään yhdessä pelin dailyja joista saa usein vähän harvinaisempia motiffeja, sekä tyylimateriaaleja jotka voivat olla erittäin kalliita riippuen alueesta.

Lue lisää

Imperial City tutustumista

Joka toinen viikko suunnistetaan Imperial Cityssä! Haetaan yhdessä Skyshardeja, Point of Interestejä sekä tapetaan bosseja.

Lue lisää

Kaljakalastus

Kaljakalastuksessa juodaan alkoholia, sosialisoidaan Discordissa ja kalastetaan pelissä. Sivussa saatetaan ottaa skyshardeja, dolmeneita tai world bosseja jos ne ovat sopivasti matkan varrella.

Lue lisää

Luolaseikkailuja aloittelijoille

Opastettuja kierroksia normaaleihin dungeoneihin ja niiden mekaniikoihin. Dungeonit vedetään randomina (rewardin ja XP boostin takia) ja kiireettä. 

Lue lisää

PvP

PvP järjestetään Aldmeri Dominion alliansille kerran viikossa. Tavoitteena on pitää hauskaa, opetella ryhmässä pelaamista ja hankkia mahdollisimman paljon alliance pointteja.

Lue lisää

Trialit

Killassa pidetään normaali-, veteran-, progressio- ja extemporetrialeja viikottain.  Killan trialeihin ei tarvitse aikaisempaa trial kokemusta vaan taktiikat selitään ja Discordissa aina kun on tarvetta. 

Lue lisää

World Bosseja & Skyshardeja

Keräännytään kerran viikossa tappamaan World Bosseja ja hakemaan Skyshardeja yhdessä! Levelillä tai alliancella ei ole merkitystä eikä Discord ole pakollinen, rohkeasti mukaan!

Lue lisää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi