Esittely

Maanantai20.00-21.30Normaalitrial
Torstai18.00-20.00Dailyryhmä
Perjantai22.00-Kaljakalastus
Lauantai20.00-22.00Imperial City tutustumista (joka toinen viikko)
Lauantai22.00Arpajaiset
Sunnuntai13.00-14.30Lungit luolaseikkailut
Sunnuntai15.00-17.00World Bosseja & Skyshardeja

Dragonborn Inc on Suomikilta The Elder Scrolls Online pelissä PC/MAC-alustalla EU palvelimella. Kiltaan saavat liittyä kaikki täysi-ikäiset suomea osaavat pelaajat. Osallistumme kaikkeen pelin sisältöön aina trialeista ja PvP:stä, exploraukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Mitään pakollista toimintaa ei ole vaan jokainen pelaa sen verran kuin haluaa. Kaikentasoiset pelaajat tervetulleita!

Edenprime
Kiltajohtaja

TheHairyCamel
Kiltajohto

Toope121
Kiltajohto

Kilta luotiin pelin julkaisussa 2014 vuonna ja on Suomen suurin ja aktiivisin ESO-kilta. Killassa on yli 450 aktiivista ja Discordissa jäseniä yli 900. Kiltalaiset tekevät päivittäin dungeoneita ja ottavat uusia mukaan. Killassa autamme toisiamme joten jos tarvitset jotain, kysy rohkeasti kiltachatissa tai Discordissa. Pelaajia on juuri aloittaneista aina end game trialeita ja pvp:tä aktiivisesti juokseviin. Haluamme, että ilmapiiri on hyvä ja porukalla on hauskaa -jos sinua häiritsee jokin asia/pelaaja, älä epäröi ottaa yhteyttä kiltajohtoon.

Kilta tekee paljon yhteistyötä Bethesda Nordicin kanssa ja kilta sekä killan johtaja Edenprime usein sekä järjestää että edustaa Suomea pohjoismaiden ESO-kiltojen tapahtumissa. Yhteistyöstä saamme esim. kruunupaketteja, ESO Plus ja Pet koodeja arvottavaksi kiltalaisille.

Dragonborn Inc osallistui SEUL:n järjestämään ensimmäiseen Non-Toxic -sertifikaattikoulutukseen tammi-maaliskuussa 2021. Kilta on sitoutunut yhdenvertaisuuden edistämiseen ja häirinnän ehkäisemiseen.

Tapahtumat

Arpajaiset

Voit tukea traderin hankintaa, sekä samalla voittaa kultaa. Vuonna 2020 kiltalaiset voittivat yhteensä 63,019,896 kultaa!

Lue lisää

Dailyryhmä

Tehdään yhdessä pelin dailyja joista saa usein vähän harvinaisempia motiffeja, sekä tyylimateriaaleja jotka voivat olla erittäin kalliita riippuen alueesta.

Lue lisää

Imperial City tutustumista

Joka toinen viikko suunnistetaan Imperial Cityssä! Haetaan yhdessä Skyshardeja, Point of Interestejä sekä tapetaan bosseja.

Lue lisää

Kaljakalastus

Kaljakalastuksessa juodaan alkoholia, sosialisoidaan Discordissa ja kalastetaan pelissä. Sivussa saatetaan ottaa skyshardeja, dolmeneita tai world bosseja jos ne ovat sopivasti matkan varrella.

Lue lisää

Luolaseikkailuja aloittelijoille

Opastettuja kierroksia normaaleihin dungeoneihin ja niiden mekaniikoihin. Dungeonit vedetään randomina (rewardin ja XP boostin takia) ja kiireettä. 

Lue lisää

PvP

PvP järjestetään Aldmeri Dominion alliansille kerran viikossa. Tavoitteena on pitää hauskaa, opetella ryhmässä pelaamista ja hankkia mahdollisimman paljon alliance pointteja.

Lue lisää

Trialit

Killassa pidetään normaali-, veteran-, progressio- ja extemporetrialeja viikottain.  Killan trialeihin ei tarvitse aikaisempaa trial kokemusta vaan taktiikat selitään ja Discordissa aina kun on tarvetta. 

Lue lisää

World Bosseja & Skyshardeja

Keräännytään kerran viikossa tappamaan World Bosseja ja hakemaan Skyshardeja yhdessä! Levelillä tai alliancella ei ole merkitystä eikä Discord ole pakollinen, rohkeasti mukaan!

Lue lisää

Muuta

Kiltatalo

Kaikki pelin setti-asemat, mundukset sekä dummyt löytyvät Heledironin talosta. Kiltataloon pääsee menemällä guild rosteriin (G), jaottelemalla rankin mukaan (tai käyttämällä hakukenttää), klikkaamalla hiiren oikealla napilla Heledironia ja valitsemalla “Visit Primary Residence”

(Tulossa)

Discord

Killalla on käytössä Discord helpottamaan tiedottamista ja kommunikointia, mutta jäseniä kokoontuu sinne myös muuten vain sosialisoimaan.

Lue lisää

Trader

Killalla pyritään pitämään guild trader jossa voi myydä tavaraa killan ulkopuolisille. Vuonna 2020 kiltalaiset myivät 685,328,123 kullan edestä tavaraa ja trader oli koko vuoden lukuunottamatta yhtä viikkoa.

Myyntiopas

Lahjoita

Voit halutessasi osallistua killan nettisivujen ylläpitoon.

Lue lisää

Poissaolo

Kilta kasvaa jatkuvasti ja kun kilta tulee täyteen joudumme tekemään tilaa uusille jäsenille. Voit ilmoittaa kiltajohdolle jos olet poissa yli kaksi viikkoa jolloin laitamme merkinnän kiltanoteesi jottei sinua poisteta. Voit pitää taukoja niin usein kun haluat, sillä kiltaan pääsee aina takaisin!

(Tulossa)

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi