Esittely

Perjantai22.00-Kaljakalastus (joka toinen viikko)
Trialeilla ei ole vakiopäivää mutta voit tarkistaa päivän ja ilmoittautua kalenterin kautta

Dragonborn Inc on Suomikilta The Elder Scrolls Online pelissä PC/MAC-alustalla EU palvelimella. Kiltaan saavat liittyä kaikki täysi-ikäiset suomea osaavat pelaajat. Osallistumme kaikkeen pelin sisältöön aina trialeista ja PvP:stä, exploraukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Mitään pakollista toimintaa ei ole vaan jokainen pelaa sen verran kuin haluaa. Kaikentasoiset pelaajat tervetulleita!

Edenprime
Kiltajohtaja

Toope121
Kiltajohto

Kilta luotiin pelin julkaisussa 2014 vuonna ja on Suomen suurin ja aktiivisin ESO-kilta. Killassa on yli 450 aktiivista ja Discordissa yli 1000 jäsentä. Kiltalaiset tekevät päivittäin dungeoneita ja ottavat uusia mukaan. Killassa autamme toisiamme joten jos tarvitset jotain, kysy rohkeasti kiltachatissa tai Discordissa. Pelaajia on juuri aloittaneista aina end game trialeita ja pvp:tä aktiivisesti juokseviin. Haluamme, että ilmapiiri on hyvä ja porukalla on hauskaa -jos sinua häiritsee jokin asia/pelaaja, älä epäröi ottaa yhteyttä kiltajohtoon.

Kilta on tehnyt paljon yhteistyötä Bethesda Nordicin kanssa ja kilta sekä killan johtaja Edenprime on ollut järjestämässä ja edustamassa Suomea pohjoismaiden ESO-kiltojen tapahtumissa. Yhteistyöstä olemme saaneet esim. kruunupaketteja, ESO Plus ja Pet koodeja arvottavaksi kiltalaisille.

Dragonborn Inc osallistui SEUL:n järjestämään ensimmäiseen Non-Toxic -sertifikaattikoulutukseen tammi-maaliskuussa 2021. Kilta on sitoutunut yhdenvertaisuuden edistämiseen ja häirinnän ehkäisemiseen.

Tapahtumat

Muuta

Kiltatalo

Kaikki pelin setti-asemat, mundukset sekä dummyt löytyvät Heledironin talosta. Kiltataloon pääsee menemällä guild rosteriin (G), jaottelemalla rankin mukaan (tai käyttämällä hakukenttää), klikkaamalla hiiren oikealla napilla Heledironia ja valitsemalla “Visit Primary Residence”

(Tulossa)

Discord

Killalla on käytössä Discord helpottamaan tiedottamista ja kommunikointia, mutta jäseniä kokoontuu sinne myös muuten vain sosialisoimaan.

Lue lisää

Trader

Killalla on trader jossa voit myydä tavaraa killan ulkopuolisille.

Myyntiopas

Lahjoita

Voit halutessasi osallistua killan nettisivujen ylläpitoon.

Lue lisää

Poissaolo

Kilta kasvaa jatkuvasti ja kun kilta tulee täyteen joudumme tekemään tilaa uusille jäsenille. Voit ilmoittaa kiltajohdolle jos olet poissa yli kaksi viikkoa jolloin laitamme merkinnän kiltanoteesi jottei sinua poisteta. Voit pitää taukoja niin usein kun haluat, sillä kiltaan pääsee aina takaisin!

(Tulossa)

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi