Dragonborn Inc on Suomi-kilta The Elder Scrolls Online pelissä PC/MAC-alustalla EU palvelimella. Kiltaan saavat liittyä kaikki täysi-ikäiset suomea osaavat pelaajat. Osallistumme kaikkeen pelin sisältöön aina trialeista ja PvP:stä, exploraukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Mitään pakollista toimintaa ei ole vaan jokainen pelaa sen verran kuin haluaa. Kaikentasoiset pelaajat tervetulleita!

Tapahtumalistaus

Maanantai19.00Progressiotrial
Tiistai19.00Veterantrial
Torstai18.00Dailyryhmä
20.00Normaalitrial
Perjantai19.00Progressiotrial
22.00Kaljakalastus
Lauantai 17.00Aldmeri Dominion pvp
20.00Imperial City tutustumista (joka toinen viikko)
22.00Arpajaiset
Sunnuntai 15.00World Bosseja & Skyshardeja

Edenprime
Kiltajohtaja

kahvikatti
Kiltajohto

mikove
Kiltajohto

TheHairyCamel
Kiltajohto

Kilta luotiin pelin julkaisussa 2014 vuonna ja on Suomen suurin ja aktiivisin ESO-kilta. Killassa on yli 450 aktiivista ja Discordissa jäseniä yli 900. Kiltalaiset tekevät päivittäin dungeoneita ja ottavat uusia mukaan. Killassa autamme toisiamme joten jos tarvitset jotain, kysy rohkeasti kiltachatissa tai Discordissa. Pelaajia on juuri aloittaneista aina end game trialeita ja pvp:tä aktiivisesti juokseviin. Haluamme, että ilmapiiri on hyvä ja porukalla on hauskaa -jos sinua häiritsee jokin asia/pelaaja, älä epäröi ottaa yhteyttä kiltajohtoon.

Kilta tekee paljon yhteistyötä Bethesda Nordicin kanssa ja kilta sekä killan johtaja Edenprime usein sekä järjestää että edustaa Suomea pohjoismaiden ESO-kiltojen tapahtumissa. Yhteistyöstä saamme esim. kruunupaketteja, ESO Plus ja Pet koodeja arvottavaksi kiltalaisille.

Tapahtumat

DAILYRYHMÄ

Tehdään yhdessä pelin dailyja joista saa usein vähän harvinaisempia motiffeja, sekä tyylimateriaaleja jotka voivat olla erittäin kalliita riippuen alueesta.

ARPAJAISET

Voit tukea traderin hankintaa, sekä samalla voittaa kultaa. Vuonna 2020 kiltalaiset voittivat yhteensä 63,019,896 kultaa!

IMPERIAL CITY TUTUSTUMISTA

Joka toinen viikko suunnistetaan Imperial Cityssä! Haetaan yhdessä Skyshardeja, Point of Interestejä sekä tapetaan bosseja.

KALJAKALASTUS

Kaljakalastuksessa juodaan alkoholia, sosialisoidaan Discordissa ja kalastetaan pelissä. Sivussa saatetaan ottaa skyshardeja, dolmeneita tai world bosseja jos ne ovat sopivasti matkan varrella.

PVP

PvP järjestetään Aldmeri Dominion alliansille kerran viikossa. Tavoitteena on pitää hauskaa, opetella ryhmässä pelaamista ja hankkia mahdollisimman paljon alliance pointteja.

TRIALIT

Killassa pidetään normaali-, veteran-, progressio- ja extemporetrialeja viikottain.  Killan trialeihin ei tarvitse aikaisempaa trial kokemusta vaan taktiikat selitään ja kerrataan Discordissa aina kun on tarvetta. 

WORLD BOSSEJA JA SKYSHARDEJA

Keräännytään kerran viikossa tappamaan World Bosseja ja hakemaan Skyshardeja yhdessä! Levelillä tai alliancella ei ole merkitystä eikä Discord ole pakollinen, rohkeasti mukaan!

Muuta

KILTATALO

Kaikki pelin setti-asemat, mundukset sekä dummyt löytyvät Heledironin talosta. Kiltataloon pääsee menemällä guild rosteriin (G), jaottelemalla rankin mukaan (tai käyttämällä hakukenttää), klikkaamalla hiiren oikealla napilla Heledironia ja valitsemalla “Visit Primary Residence” 

DISCORD

Killalla on käytössä Discord helpottamaan tiedottamista ja kommunikointia, mutta jäseniä kokoontuu sinne myös muuten vain sosialisoimaan.

TRADER

Killalla pyritään pitämään guild trader jossa voi myydä tavaraa killan ulkopuolisille. Vuonna 2020 kiltalaiset myivät 685,328,123 kullan edestä tavaraa ja trader oli koko vuoden lukuunottamatta yhtä viikkoa.

LAHJOITA

Voit halutessasi osallistua killan nettisivujen ylläpitoon.

POISSAOLO

Kilta kasvaa jatkuvasti ja kun kilta tulee täyteen joudumme tekemään tilaa uusille jäsenille. Voit ilmoittaa kiltajohdolle jos olet poissa yli kaksi viikkoa jolloin laitamme merkinnän kiltanoteesi jottei sinua poisteta. Voit pitää taukoja niin usein kun haluat, sillä kiltaan pääsee aina takaisin!