Dragonborn Inc on Suomi-kilta The Elder Scrolls Online pelissä PC/MAC-alustalla EU palvelimella. Kiltaan saavat liittyä kaikki täysi-ikäiset suomea osaavat pelaajat. Osallistumme kaikkeen pelin sisältöön aina trialeista ja PvP:stä, exploraukseen sekä kaikkeen siltä väliltä. Mitään pakollista toimintaa ei ole vaan jokainen pelaa sen verran kuin haluaa. Kaikentasoiset pelaajat tervetulleita!

Tapahtumalistaus

Maanantai        19.00 Progressiotrial
Tiistai               
19.00 Veterantrial
Torstai               
20.00 Normaalitrial
Perjantai          20.00 Progressiotrial
Perjantai          22.00 Kaljakalastus
Lauantai           17.00  Aldmeri Dominion pvp
Lauantai           20.00 Imperial City tutustumista (joka toinen viikko)
Lauantai           22.00 Arpajaiset
Sunnuntai        15.00 World Bosseja & Skyshardeja

 


Edenprime
Kiltajohtaja


kahvikatti
Kiltajohto


mikove
Kiltajohto


TheHairyCamel
Kiltajohto

Pidempi esittely

Kilta luotiin pelin julkaisussa 2014 vuonna ja on Suomen suurin ja aktiivisin ESO-kilta. Killassa on päivittäin onlinessa 100+ ja päivän sisään loganneita yli 300. Jos tarvitset jotain, kysy rohkeasti kiltachatissa tai Discordissa. Voit tilata levutusgearia suoraan sivuston lomakkeella. Pelaajia on juuri aloittaneista aina end game trialeita ja pvp:tä aktiivisesti juokseviin.

Kiltatalo

Kaikki pelin setti-asemat, mundukset sekä dummyt löytyvät Heledironin talosta. Kiltataloon pääsee menemällä guild rosteriin (G), jaottelemalla rankin mukaan (tai käyttämällä hakukenttää), klikkaamalla hiiren oikealla napilla Heledironia ja valitsemalla “Visit Primary Residence” 

PVE (Player versus Environment)

Killassa pidetään normaali-, veteran-, progressio- ja extemporetrialeja viikottain. Kiltalaiset tekevät myös normaaleja sekä veteran dungeoneita päivittäin ja ottavat uusia mukaan. Lue lisää trialeista

PvP (Player versus Player)

Pelaajiamme löytyy Cyrodiilistä lähes jokaiseen kellonaikaan. Aldmeri Dominionilla järjestetyistä PvP-ryhmistä löydät lisää tietoa niiden omalta sivulta.

Imperial City tutustumista

Joka toinen viikko suunnistetaan Imperial Cityssä! Tutustutaan Imperial Cityn kaupunkiosaan, viemäreihin ja viemärin keskustaan. Haetaan yhdessä Skyshardeja, Point of Interestejä sekä tapetaan bosseja.  Lue lisää

Kaljakalastus

Kaljakalastuksessa kokoonnutaan Discordiin turisemaan mukavia, juodaan alkoholia ja kalastetaan pelissä. Lue lisää.

World Bosseja ja Skyshardeja

Keräännytään kerran viikossa tappamaan World Bosseja ja hakemaan Skyshardeja yhdessä! Levelillä tai alliancella ei ole merkitystä eikä Discord ole pakollinen, rohkeasti mukaan! Lue lisää

Arpajaiset

Voit tukea traderin hankintaa, sekä samalla voittaa kultaa!

Discord

Killalla on käytössä Discord helpottamaan kommunikointia tapahtumissa, mutta jäseniä kokoontuu sinne myös muuten vain sosialisoimaan. Lue lisää.

 

Trader

Killalla pyritään pitämään guild trader jossa voi myydä tavaraa killan ulkopuolisille.

Lahjoita

Voit halutessasi osallistua killan nettisivujen ylläpitoon. Lue lisää

Poissaolo

Kilta kasvaa jatkuvasti ja kun kilta tulee täyteen joudumme tekemään tilaa uusille jäsenille. Voit ilmoittaa kiltajohdolle jos olet poissa yli kaksi viikkoa jolloin laitamme merkinnän kiltanoteesi jottei sinua poisteta. Voit pitää taukoja niin usein kun haluat, sillä kiltaan pääsee aina takaisin!

Killan muut sivut: Facebook Twitter Youtube
Jos sinulla on ongelmia sivuston kanssa, ota yhteyttä @Edenprime tai lähetä sähköpostia admin(at)dragonborninc.fi