Hupilehti 1.12.2016

screenshot_20161103_222349

Kilta valmistautuu trialiin

Kilta kasvaa jatkuvasti ja sallittu offline aikakin on 3kk tällä hetkellä (ei huolta, kiltaan pääsee takaisin aina!). Sivuilta löytyy nyt gearitilaus lomake ja suosittelenkin uusia rohkeasti käyttämään sitä. Settigeari ja ruoka auttavat huomattavasti Tamrielissa seikkailua. Killassa järjestetään 1 000 000 kullan dps kilpailu, johon saa osallistua kaikki cp leveleillä olevat! Jos haluat auttaa kilta traderin ylläpidossa, voit laittaa kiltapankkiin rahaa 🙂
Sivuston käyttö kasvaa jatkuvasti jonka takia kulutkin nousevat. Voit osallistua sivuston ylläpitomaksuihin tällä linkillä paypal.me/edenprime. Tarkemmat tiedot tästä postauksesta. Pidetään sivusto hengissä 🙂

Ja sitten takaisin asiaan:

 

Lainauksia

Shikai kysyy neuvoa: “Mikä on flame staffin nimi?”

Selityksenä pvp kuolemille: “Mun hiiri disconnectas”-Maleksi

“Jätkä seisoo” -Missis

Kuukauden Derppaajat

Lumion craftaa pottuja. Lumion käyttää 200 kukkaa ja saa 100 pottua, missä meni vikaan? Passiivit ehkä saattoivat vähän puuttua.

Missis prohealtank koittaa ryhmän kanssa kuolemattomuutta Veteran White Gold Towerissa. Hiilitankkaa kaiken täydellisesti jonka jälkeen kuolee Crematorial Guardille.

Missis healannut kaiken contentin pelissä (paitsi vmol) ja eräs päivä kertoo, että luullut jonkin armor setin antavan Mystic Orbeja. Mystic Orbhan on Undaunted skill linesta ja kuuluu hiilerin vakioskilleihin…

Glacial koittaa upata divines housujaan 999+ pingissä, jolloin tuloksena on yksi daedra heart “Mitä vittua mä just purin”

Edenprime streamaa Veteran Maelstrom Arenaa. 9 roundi alkaa, edessä kolme normaalia npc:tä joille Eden kuolee. Kahdesti.

Tarkoituksenani oli tehdä itselleni heavy TBS chesti joka olisi riittävän hyvännäköinen. Noh, ei muuta kun tekemään, tein CP160 xivkyn TBS chestin, mutta harmikseni huomasin että unohdin laittaa traitin -> decon. Toisella yrittämällä traitti oli oikein, style oikein ja CP160 TBS, onnessani improvasin esineen violetiksi ja menin dye stationille, jossa tajusin että chesti on ruma -> Decon. Tässä vaiheessa tajusin että pitänee koittaa ensin voidsteelillä ennenkuin yhtään enempää yritän, joten pitkän ja kalliin yrittämisen jälkeen sain vihdoin tehtyä mielyttävän näköisen CP160 Divines heavy TBS chestin. -anonyymi

Konna vastaa-parisuhdepalsta

Onko väärin lemmiskellä, kun koira kuorsaa vieressä? Entä mitä tehdä, kun kesken aktin päästää koira kuolettavan tuhnun?
“Hei anonyymi ja kiitos kysymyksestäsi. Kieltämättä hyvin kinkkinen kysymys, jossa on monenlaisia näkökulmia. Mietit varmasti, kenen parasta tässä pitäisi ajatella – onko sinun, oletetun kumppanisi vai koirasi näkökulma tärkein? Jos mietit asiaa inhimillisen empatian kautta, miltä sinusta tuntuisi nukkua kahden lemmiskelevän koiran vieressä? Toisaalta huomoitava on myös kertomasi seikka kuolettavasta tuhnusta. Kukaan olotilaansa tyytymätön tai epävarma olento ei päästele tuhnuja julkisesti, joten koirasi kuulostaa olevan ihan ok asian kanssa. Keskustelkaa kuitenkin asiasta, jos se vaivaa sinua tai koiraasi. Nostakaa kissa, tai siis koira, pöydälle. Mutta ei tätä sinun koiraasi, kovempihermoinenkin nolostuu jos tuhnut tuodaan ruokapöytään. Suosittelen myös tarkistamaan koirasi ruokavalion – olethan kokeillut tristat, bistat sekä food/drink -kombinaatioita auttaaksesi koiraa vaivoissaan? Jouluisin terveisin – konna”

Kuinka pärjätä, kun puoliso on pidemmällä reissulla?
“Hei anonyymi,  ja kiitos kysymyksestäsi. Liikunta voi auttaa, mutta vaivaan on myös lääke – Hirudoit…öh siis, niin kuin sanoin,  liikunta voi auttaa. Oletan, että et ole halukas hoitamaan todellista ongelmaa joka on puolisosi. Sanonpahan vaan, että sinkkuna tätäkään ongelmaa ei olisi. Mutta ei silti hätää! Ratkaisu on riippuvuuden kehittäminen johonkin toiseen kohteeseen joka täydentää emotionaalista tyhjiötä puolisosi ollessa poissa. Tamriel on täynnä nähtävää ja koettavaa joka on myös sinkkuna…siis soolona hyvin mielenkiintoista ja kokemisen arvoista. Oletko jo kolunnut joka alueen? Oletko ottanut matsia Vulkhel Guardin vartijoiden kanssa? Oletko lukenut Reaper’s Marchin zonechattia viideltä aamulla? Oletko zergannut 700:n pingissä Alessian sillalla? Tai oletko roolipelannut vastapuolen allianssin pelaajien kanssa mitä ihmeellisimmissä lokaatioissa Cyrodiilissa? Kaikki nämä, ja paljon muuta, uskoisin, on sinulta vielä kokematta. Mene ja koe, ja käytä siihen kaikki aikasi. Unohda siivoaminen, pyykinpesu, syöminen (paitsi jos tilaat pitsaa), suihkussa käynti, puhelimeen vastaaminen, unohda oikea elämä joka ei tarjoa mitään muuta kuin yksinäisyyttä puolisosi ollessa poissa. Uppoudu Tamrielin ihmeelliseen maailmaan ja pian huomaat että ei  ole mitään syytä poistua koneen ääreltä. Paitsi sitten kun se pitsa pitää hakea ovelta. Pro tip: ajoita vessassa käynti samalle reissulle niin aikasi Tamrielissa on mahdollisimman pitkä. Toivottavasti tapaamme joku aamu Reaper’s Marchissa! Parahin terveisin – konna”

Hauskoja kuvia

liideri

Pvp raidissa vain liideri saa ratsastaa! Tai combatti bugaa muilla…

ad-siege

EP yritti käyttää AD ramia hyvän aikaa ennenkuin huomasivat virheen

candyprime

gogoperde

Meidän ihka oma kalenterimies Perde

213800

Eräs Veteran Aetherian Archive juoksu

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi