Lungit luolaseikkailut

Järjestämme uusille ja/tai rauhallisista dungeon-juoksuista nauttiville pelaajille opastetun “lungit luolaseikkailut” – tapahtuman joka toinen sunnuntai.

Lungit Luolaseikkailut versio 2 on täällä. Lungit Luolaseikkailut on ohjattu tapahtuma, jonka tarkoitus on samanaikaisesti tutustuttaa pelaajia pelin vaativimpiin 4-pelaajan dungeoneihin sekä kartuttamaan kokemusta, niin hahmolle kuin pelaajallekin.

Lungit Luolaseikkailut auttaa madaltamaan kynnystä osallistua haastavampaan sisältöön, samalla mahdollistaen pelin tehokkaimpien varusteiden + eksklusiivisien motifien ja leadien keräämisen.

Lungit Luolaseikkailut tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua dungeonin tarinaan kiireettä.

Konsepti

Luolat, eli dungeonit, tehdään normaalilla vaikeustasolla ja jokaisen pomon mekaniikat opastetaan ennen taistelua. Dungeonissa edetään hitaimman mukaan ja kaikki paikat saa tutkia sekä lootata rauhassa.

Dungeonin tarinaan ja tehtävään saa tutustua rauhassa ja ne saa tehdä täysin omaan tahtiin. Arkut, kirjahyllyt, heavy sackit, reput, kaapit, säkit, yms. saa lootata rauhassa.

Ensimmäisellä vedolla tehdään aina satunnainen normaali dungeon, joten ota XP-buusti heti tapahtuman alkuun!

Toinen veto on aina päivän DLC-pledge, jolloin saadaan myös undaunted-XPtä sekä vähintään yksi undaunted-avain.

Kenelle

Kuka tahansa saa osallistua, joka haluaa tutustua group contentiin. Pelaajan kokemuksella tai hahmon varusteilla tai roolilla yms, ei ole mitään väliä. Tarkemmat vaatimukset löytyvät alempaa.

Miksi osallistua?

Pähkinänkuoressa:

 • Reilu XP buusti (random normal + mahdollinen DLC-dungeonin quest)
 • Vähintään 1x undaunted avain
 • Undaunted XP
 • DLC-dungeonit helposti tutuiksi
 • DLC-dungeoneista saa pelin top-tier setti-itemeitä

Järjestys

Koska ensimmäinen veto on aina satunnainen, voi käydä niinkin, että päivän DLC-pledge tulee ensimmäisenä. Mikäli näin käy, tehdään toisena vetona toinen päivän pledgeistä seuraavasti;

 • Äänestetään yhdessä, kumpi
 • Mikäli ryhmällä on riittävästi CP:tä, voidaan tehdä päivän toinen pledge veteran-vaikeustasolla ja hardmodena (2x undaunted avain)

Milloin

Joka toinen sunnuntai klo 13.00 alkaen, kesto noin 1,5h

Vaatimukset

Vaatimuksena tapahtuman osallistumiseen on:

 • Vähintään level 45 hahmo (ei tarvitse olla CP-pisteitä)
  • DLC-pledget aukeavat level 45 eteenpäin
 • Discord
  • Kuuntelu riittää, ei tarvitse puhua

Etusijat

 1. Arvonnasta saadut prioriteetit
 2. Ensikertalaiset
 3. Hahmot, joilla ei ole CP-pisteitä
 4. Alle 160 CP hahmot
 5. Muut

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu vapaamuotoisesti #lungit-luolaseikkailut – kanavalla. Kerro osallistuvan hahmon tietoina rooli sekä hahmon taso, jotta vetäjä voi valita sopivan hahmon.

Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän, kuin tapahtumaan mahtuu (3 + vetäjä / ryhmä), osallistuminen menee etusijojen mukaisesti ja tarvittaessa arvotaan.

Voit ilmoittautua seuraavaan tapahtumaan, kun edellinen tapahtuma on päättynyt.

Ilmoittautuminen päättyy luolaseikkailu-sunnuntaisin klo 12:30. Mikäli osallistujia on enemmän kuin ryhmään (tai ryhmiin) mahtuu ja osallistuminen suoritetaan arvonnalla, arvonta tapahtuu n. 12.50. Halutessa, arvonta voidaan striimata

Mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi klo 12:30 mennessä, tapahtuma perutaan. Klo 12:30 jälkeiset ilmoittautumiset huomioidaan seuraavaan tapahtuman osallistumisena, pois lukien tilanteet, jolloin ryhmästä puuttuu jäseniä ja ilmoittautumisella saadaan ryhmä täyteen.

Mikäli osallistuja jää arvonnan seurauksena ulos tapahtumasta, saa hän etusijan seuraavaan tapahtumaan.

Vetäjä

Vetäjänä toimii kokenut luolaseikkailija ja Event Leader, Olen_Mikko. Mikäli ilmoittautuneita on useamman ryhmän verran, myös muita Event Leadereita voi osallistua vetämään ryhmiä.

Hahmoina tarpeen mukaan Tank, Healer tai DD.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi