Sisustuskilpailu: Kunnianosoitus Daedric prinssille

Elder Scrolls Onlinessa pääsemme tutustumaan useaan Daedric prinssiin, ja tämän vuoden Gates of Oblivion -tarinassa isossa osassa ovatkin Mehrunes Dagon ja hänen luomansa ja hallitsemansa Deadlands.

Tämän sisustuskilpailun tarkoituksena on luoda jonkinlainen kunnianosoitus lempi Daedric Prinssillesi, se voi olla alttari, patsas, risukasa tai jotain muuta! Pääpalkintona on Blackwood-lisäosan koodi, jonka lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan Torchbug-koodi!

Kunnianosoitus Daedric prinssille -kilpailu toteutetaan sekä screenshotteina että esittelynä streamissa 22.7. klo 20.00. Osallistumisaikaa on 3 viikkoa, jonka jälkeen kaikki osallistumiset käydään läpi Edenprimen Twitchissä, jossa osallistujat voivat halutessaan kertoa luomuksestaan. #kunnianosoitus-daedric-prinssille -kilpailukanavalle Discordissa tulee sekä screenshot että videonpätkä streamista.

Osallistuminen

 1. Luo osallistumisesi ja ota siitä screenshot. Varmista, että streamipäivänä vähintään @Edenprime:llä on oikeus päästä taloon.
 2. Lähetä screenshot @Edenprime:lle osallistumisajan loppuun mennessä. Ilmoita missä talossa osallistuminen sijaitsee, jos se ei ole primary residence.
 3. Ilmoita mihin Daedric prinssiin osallistuminen liittyy.
 4. Osallistumisaikaa on tästä päivästä 22.7.2021 asti. Esittelystreami on 22.7. klo 20.00. Äänestys on 22.7.-29.7.2021 Discordissa #kunnianosoitus-daedric-prinssille -kanavalla (HUOM. osallistumisaikaa pidennetty!)

Palkinnot

 1. 300k kultaa ja Blackwood-lisäosan koodi
 2. 150k kultaa
 3. 75k kultaa
 4. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Torchbug-koodi!

Säännöt

 1. 1 osallistuminen per henkilö.
 2. Osallistumisen tulee olla yhdessä tilassa.
 3. Ei jälkikäsittelyä
 4. Äänestys tapahtuu :DB:-emotella (muita emoteja ei lasketa ääniksi)

Vinkkejä

Jos et tunne Elder Scrollsin lorea tai sinulla ei ole lempi Daedric prinssiä, voit katsoa UESP:stä kuvaukset ja valita sieltä jonkun. Huom. Daedric prinssin ei ole välttämättä tarvinnut esiintyä The Elder Scrolls Online-pelissä, vaan riittää, että hän on The Elder Scrolls loressa.

Ohjeet UI:n piilottamiseen
 1. Mene Keybindeihin (Settings->Controls->Keybinds->User Interface)
 2. Bindaa jokin nappi UI On/Off kohtaan jolloin saat UI:n pois käytöstä
 3. Nameplatet, Group Markerit yms. saa pois päältä Settings->Nameplates valikon alta
Ohjeet talon oikeuksien muuttamiseen
 1. Kun olet talossa sisällä, paina F5 jotta pääset Housing-asetuksiin
 2. Paina R (Browse)
 3. Mene asetuksiin (viimeinen tabi), valitse Visitors ja paina R (Add Player)

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi