Tapahtumat Gold Road Chapterin julkaisussa

Necrom Chapter julkaistaan 5.6. maanantaina PC:lle jolloin pääsemme tutkimaan Telvanni Peninsulaa ja Apocryphaa. Maintenancen arvioitu kesto on 9.00-15.00 Suomen aikaa. Kilta järjestää paljon tapahtumia ja kilpailuja heti julkaisun alkuun! Myös kiltalaiset voivat vapaasti ryhmäytyä tai järjestää toimintaa kanavalla.

Kaikki tapahtumat löytyvät Esoraidplannerista ja trialien vaatimukset Trial-sivulta.

PäiväAikaTapahtuma
3.6. Maanantai15.00Gold Road Chapter launch päivä. Gold Road Teemainen kilpailu alkaa.
4.6. Tiistai18.30->Normaali Lucent Citadel trial (ei vaatimuksia). Ensimmäiseen vetoon ilmoittaudutaan kalenterin kautta ja kun trial on vedetty läpi, otetaan kiltachatista korvaajia. Ryhmiä tehdään niin monta kuin ilmoittautuneita riittää ja trialia tehdään niin kauan kuin pelaajia/vetäjiä riittää! (Sitoudut vain yhteen läpimenoon) (Edenprime)
4.6. Tiistai19.00Gold Road World Boss tappamista (Olen_Mikko)
5.6. Keskiviikko19.00-21.00Veteran Lucent Citadel (perus veterantrial vaatimukset) (Edenprime)
7.6. Perjantai19.00-21.00Gold Road explorausta. Haetaan skyshardeja ja haetaan kaikki point of interestit. Kesto n. 2 tuntia, ei tarvitse ilmoittautua etukäteen (Edenprime)
8.6. Lauantai15.00-16.00Stressitön Lucent Citadel (ei muita vaatimuksia kuin pääsy vet kontenttiin ja discordissa kuuntelu (Edenprime)
9.6. Lauantai17.00Lucent Citadel trialin juonenkuuntelu (normaalitrial vaatimukset) Tehdään uusin trial normaalina ilman voicea, jotta voimme keskittyä tarinaan ja kuunnella kaikki ekstra dialogit npc:eiltä. Tarkkaa päättymisaikaa ei ole, vaan teemme trialin kerran läpi. Odotamme aina, että kaikki ovat valmiita siirtymään eteenpäin liikkumalla pois npc:n luota. Jos osallistujia on paljon ja toinen vetäjä löytyy niin tehdään kaksi ryhmää! (Edenprime)
10.6. Sunnuntai16.00->Scribing Opastusta / Script Farmausta / Hengailua (Edenprime)

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi