Trialit Blackwoodissa

Uusin Chapter Blackwood julkaistaan tiistaina 1.6. ja sen myötä tulee myös uusi trial Rockgrove! Teemme ensimmäisen viikon pelkästään Rockgrove -trialia. Katso alta trialit ja niiden selitykset. Jollei toisin mainita, killan trial-vaatimukset ovat voimassa ja ilmottautuminen tapahtuu kalenterin kautta!

2.6.Keskiviikko18.00-Normaalitrial – Rockgrove OPENRyhmään ei ole ilmoittautumisia kalenterin kautta. Ryhmän kasaaminen alkaa klo 17.45, ja mukaan otetaan ensisijaisesti vetäjiä opettelemaan taktiikoita. Loput paikat täytetään nopeusjärjestyksessä roolin mukaan kiltachatista. Ensimmäisen vedon jälkeen voidaan tehdä useampia ryhmiä samaan aikaan. Vetoja tehdään niin pitkään kuin porukkaa/johtajia riittää.
3.6.Torstai20.00-21.30Normaalitrial – RockgroveViikoittainen normaalitrial
3.6.Torstai20.00-22.00Veterantrial – RockgroveEkstra veterantrial
4.6.Perjantai19.00-21.00Progressiotrial – RockgroveProgressiotrial
5.6.Lauantai20.00-Normaalitrial – Rockgrove tarinan kuunteluTehdään uusin trial normaalina ilman voicea, jotta voimme keskittyä tarinaan ja kuunnella kaikki ekstra dialogit npc:eiltä. Tarkkaa päättymisaikaa ei ole, vaan teemme trialin kerran läpi. Odotamme aina, että kaikki ovat valmiita siirtymään eteenpäin liikkumalla pois npc:n luota.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi