Veteran- ja progressiotrial vaatimusten muutoksia

Normaalitrialiin ei tule muutoksia, mutta veteran ja progressiotrialiin tulee pieniä muutoksia/helpotuksia. Achievementit ovat account wide joten luotamme pelaajiimme, että he ovat tehneet vaaditut hard modet kyseisillä hahmoilla. Muistutuksena, että trial vaatimusten screenshotit lähetetään nykyään Discordissa -vaatimukset kanavan botilla (kanava löytyy tapahtumien tekstikanavat-kategorian alta).

Veterantrial

Ei muutosta DPS pelaajille. Alla tank ja healer settien muutokset. https://dragonborninc.fi/trial/#veterantrial

Healer setit

Pakollisista otettu pois worm. Vapaaehtoisista poistettu vanhoja settejä ja lisätty uudempia

Tank setit

Ei tiettyä pakollista settiä vaan yhdet alla olevista kategorioista. Poistettu vanhoja settejä ja eroteltu 5 piece setit ja monster setit kategorioihin.

Progressiotrial

Ei muutoksia tankeille tai healereille. Haku Asylum Hard Mode ryhmään on auki 22.3. asti (ilmoittautuminen Discordissa). Achittomille on prio ryhmään. https://dragonborninc.fi/trial/#progressiotrial

DPS

Magicka/Stamina buildeilla ei ole enää eroja, sillä resurssit skaalaavat korkeimmasta statista käyttipä mitä tahansa jonka takia ei jatkossa myöskään ole kahta eri DPS-checkiä. Ascending Tides patchissa pelaajien DPS myös nousi jonka takia päädyimme korkeampaan DPS lukuun.

  • 75k dps 21 mil dummyyn

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi