Witches Festival kilpailu ja Halloween trial!

Halloween Trial (Edenprime ja Pajukka)

Halloweenin mystinen, ilkeä kirous on vallannut Tamrielin! Kirouksen voimasta kaikki hahmot ovat unohtaneet keitä he ovat, mitä he osaavat ja kaikki taidot ovat pyyhkiytyneet heidän mielistään. Jäljellä on vain tietämättömyyttä, epävarmuutta ja kysymys siitä, miten tätä peliä oikein pelataan! Lähdetään siis yhdessä seikkailemaan!

Tässä halloweenin normitrialissa teemana on tulla sillä hahmolla, jolla osaa pelata kaikista vähiten tai joka on jäänyt pölyttymään pelin syövereihin. Tervetulleita ovat kaikki pankkialtit, roolipelihahmot ja low-leveliset kokeilut. Ainoana vaatimuksena on kuuntelu Discordissa ja pieni kokeilunhalu. (Toivotaan kuitenkin etteivät ihan kaikki päätä tulla super low-levelisillä hahmoilla ja et löytyy tankki ja hiilerit :D) Tehdään Craglornin trialit ja juhlitaan yhdessä halloweenia! Myös irl-eväät ovat suotavia!

Ilmoittautuminen: https://esoraidplanner.com/guilds/299491308714721281/events/88639

Witches Festival screenshot-kilpailu

Osallistuminen

  1. Witches Festival/Halloween teema on täysin vapaasti tulkittavissa. Voit tehdä asun, ottaa kuvan pelin sisältä valmiiksi löytyvästä asiasta, sisustaa jotain tai ihan mitä tahansa keksit ESO:n sisällä!
  2. Lähetä screenshot tai screenshotit #witches-festival -kanavalle Discordissa
  3. Osallistumisaikaa on tästä hetkestä alkaen aina 7.11.2023 klo 21.00 asti

Palkinnot

Osallistujien kesken arvotaan 10 voittajaa joista jokainen saa 200k kultaa!

Säännöt

  1. #witches-festival-kilpailukanavalle voi lähettää useita eri kuvia ja kommentoida toisten kuvia

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi