Luolaseikkailuja aloittelijoille

Tervehdys sinulle, seikkailija!

Mukavaa, että olet valinnut killaksesi Dragonborn Incin. Odotamme innolla yhteisiä seikkailuja, mainetta ja kunniaa. Mikäli niin haluat, tuleva sankari, tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua Tamrielin haastavampaan puoleen kokeneempien kanssa. Järjestämme aloittelijoille sekä low-level hahmojen omaaville tarkoitettuja tutustumiskierroksia 4-pelaajan dungeoneihin, jotka myöhemmin myös pledgeinäkin tunnetaan. Mukaan mahtuu siis kerralla kolme halukasta aloittelijaa.

Ajatus:
Olen_Mikko vetää opastettuja kierroksia dungeonin saloihin tank-healerilla, joten sinun roolisi voi keskittyä täysin mekaniikkojen opetteluun. Dungeonit vedetään randomina (rewardin ja XP boostin takia) ja kiireettä. Voit siis rauhassa tutustua dungeonin tarinaan sekä lootata arkut, kirjat, tynnyrit yms. hyvän tavaran toivossa.

Vedämme n. 1-1,5 tunnin aikana niin monta dungeonia kuin kerkeämme tai pidempäänkin, jos intoa riittää. Random normal dungeon antaa alkuun hyvin experienceä ja dungeonin tarinan suorittamisesta saa myös yhden skill pointin. Tule mukaan!

Milloin:
Sunnuntaisin klo 13.00 alkaen

Edellytys:
Level 10+ hahmo sekä mahdollisuus osallistua Discordiin (kuuntelu riittää) Olen_Mikko kertoo bossien mekaniikat sekä mahdolliset sijoittumiset. Etusijalla 10-50 levelin hahmot ilman CP-pisteitä ja seuraavana n. CP 160 ja sen alle olevat hahmot. Mitä vähemmän kokemusta, sen parempi.

Terveisin Olen Mikko

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi