Pelaajaesittely, Miqlund

Account nimi: @ miqlund
Kiltarank: Officer
Hahmot: cp690, Gwoth The Wild, Dragonknight, Redguard (StamDK)
cp690, Diocus Danerius, Nightblade, Khajiit (StamBlade)
cp690, Virene Ares, Nightblade, Breton (MagBlade)
cp690, Quinavel, Dragonknight, Dark Elf (MagDK)
cp690, Cirimel Camion, Templar, High Elf (MagPlar)

cp690, Rhasek Penla, Sorcerer, Redguard (StamSorc)
cp690, Virrdyn Penla, Sorcerer, High Elf (MagSorc)

cp690, Cairan Camion, Templar, Khajiit (StamPlar)
cp690, Not-So-Important, Dragonknight, Argonian (Tank)
cp690, This-One’s-Important, Templar, Argonian (Healer)

Ikä: 22
Paikkakunta: Kuopio
Harrastukset:
-Liika pelaaminen
-Tv-sarjat
-Jalkapallo

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Päädyin kiltaan listoille joskus toukokussa 2016 Edenin rekryämisen seurauksena. Itse killan toimintaan päädyin päivän pötköjen myötä keväällä 2017, kun tutustuin kyseisessä tapahtumassa Voldeen (Zajalas).

Paljonko pelaat?
Riippuen muusta elämästä 1-10h päivässä. Volden legendaarisia sanoja lainaten ”liian vähän jos minulta kysytään ja liikaa jos tyttöystävältä.”

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Pelissä lähinnä sydäntä on depsimiseen liittyvien asioiden ja erilaisten buildien testaaminen. Lumionin jäätyä tauolle olen ”yrittänyt” olla killan testaaja, joten päivät menee aika pitkälti dummyä hakaten tai trialeissa. Joskus harvoin saatan pyörähtää pvp puolella.

Aikaisempi pelikokemus:
Ensimmäinen oma tietokonepeli oli Lego Star Wars The Videogame. Sitä ja kaikkia muita Lego pelejä on tullut hakattua ihan liikaa ja omistankin useamman saman legopelin monella eri platformilla. Nuorempana tuli myös paljon fifaa pelattua. Homma räjähti sitten Skyrimin myötä lukiossa. Sitä peliä tuli ensin PS3 ja myöhemmin tietokoneella pelattua melkein vuosi putkeen. Skyrimin jälkeen eniten tullut pelattua CS:GO ja COD Black Ops 1. ESO ensimmäinen ja ainut MMO mitä olen pelannut.

Paras pelikokemus:
Yksittäisenä pelikokemuksena ensimmäisenä tulee mieleen muuan lauantai aamu muutama kuukausi takaperin. Tulin normaalia aikasemmin, noin 9-10 aikoihin peliin ja Volde kutsui heti sienimetsään juttelemaan. Volde oli koko aamun theorycraftannut magicka DK, hahmoa jota minä pelasin ennen todella paljon ja joka nerffattiin patchin myötä siihen kuntoon etten uskonut enää koskaan pelaavani sillä. Koko aamupäivä Volden kanssa sitten yhdessä pohdittiin ja testailtiin ja saatiin lopulta aikaan erittäin toimiva buildi DK:lle.

Toisena, ehkä jopa ensimmäistä parempana tulee mieleen kesältä päivä low level pvp:ssä. Käytiin maanantai-iltana kampanjan resetoinnin jälkeen (ylläri ylläri) Volden kanssa muutama tunti keräämässä AP, ja kun minä 11 aikoihin lähdin nukkumaan jäi Volde vielä hetkeksi pelaamaan. Aamulla tullessani takaisin, oli Volde muutaman tunnin unilla ja koko aamun pelaamisella emppilistan ykkösenä. Siinä vaiheessa kun Volde oli kahden keepin päässä empistä, ilmoitin tyttöystävälle että Volde on saatava emperoriksi ja sen takia pelaan koko päivän ja huilaan sitten pelistä pari seuraavaa. Keepit saatiin ja emppi sen myötä, jota sitten koko loppupäivä raivolla puolustettiin.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
– Entinen juoppo, nykyisin absolutisti jo yli kolme vuotta
– Juon kokista senkin edestä
– Pyrin aina parempaan ja hienompaan tietokone-setuppiin
– Kaikki Best-in-Slot aseet jotka olen saanut ovat tulleet Erukilta
– Lootti-imuriksi joskus haukuttu

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Jos ei jo tullut selväksi pakkomielle depsin parantamiseen ja Zajalaksen kanssa tulee eniten pelattua. Pelissä eniten motivoi kun tekee paremman depsicheckin kun Palsi, vaikka tällä hetkellä Palsi johtaakin kaikilla staminoilla. Neuvon mielelläni uusia ja vanhoja pelaajia, jos vain siihen pystyn. Yksiä parhaimpia pelikokemuksia onkin, kun on neuvonut pelaajaa joka myöhemmin osittain tämän ansiosta on päässyt veteran tai progressio ryhmään mukaan. Minulta löytyy kaikista classeista (ei wardeneita) stamina ja magicka versiot ja olenkin käyttänyt paljon aikaa jotta oppisin pelaamaan kaikilla. Pelissä saa rohkeasti kysyä neuvoja tai pledgeille sun muualle.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi