PvP jatkuu uudella yhteistyökillalla

Kuten kaikki me tiedämme, Kamikaze Penguins – PvP-yhteistyökilta vaappui auringonlaskuun. PvP jatkuu uuden yhteistyökillan kanssa. Uusi yhteistyökilta on Olen_Mikon kilta, Silver Sentries. PvP on tarkoitus jatkaa samalla rennolla meiningillä – tehdään mitä pystytään kulloisellakin kokoonpanolla ja pidetään hauskaa.

PvPtä viikoittain

PvP tapahtumat ovat viikoittain, vähintään kerran viikossa. Vakiotapahtuma on sunnuntaisin klo 18:00-21:00 Suomen aikaa. Lisäksi voidaan viikosta riippuen tehdä myös useampia PvP tapahtumia, myös Imperial Cityssä ja Battlegroundeissa.

Killan kieli on englanti ja PvP tapahtumat ovat pääsääntöisesti englanniksi. Kilta on AD-kilta ja tapahtumat ovat vain Aldmeri Dominionin tapahtumia.

Suomi-PvP jatkuu

Suomi-PvP, ts. suomeksi vedetyt PvP-runit jatkuvat säännöllisesti. Suomeksi vedettyä PvP:tä tehdään joka sunnuntai klo 18:00 – 19:00 Suomen aikaa. Klo 19-> kieli muuttuu englanniksi ja mukaan hyppää myös kansainväliset pelaajat.

Muuta / vaatimukset

Kyseessä on killan virallinen tapahtuma, vaikkakin yhteistyökillan kautta. Toisin sanoen, killan käyttäytymissäännöt pätevät. Lisäksi tapahtuman tahallinen häiritseminen esim. kuuntelemalla ja pommittamalla tai muutoin ohjeistamalla muita pelaajia meidän liikkeistämme, on kielletty. Normaali PvP ei tietenkään ole kielletty, eli killan porukkaa vastaan saa tapella niin halutessaan.

Discord on pakollinen. Puhuminen discordissa ei ole pakollista, mutta kuunteleminen on.

Tabardit ovat toivottuja, mutta ei pakollisia. Tabardiksi käy joko Dragonborn Inc tai Silver Sentries – tabardit.

Suomi-PvP voidaan vetää myös Dragonborn Incin discordissa, mutta klo 19 eteenpäin hyppäämme Silver Sentriesin discord-kanavalle. Tällöin ne, jotka eivät ole Silver Sentriesin kanavilla, poistetaan ryhmästä.

Tapahtumat vetää Olen_Mikko.

Saat osallistua sekä Suomi-PvP:hen että kansainväliseen PvP:hen, aikarajoituksia tms. ei ole.

Saat osallistua milllä hahmolla ja roolilla haluat – taito- ja tasovaatimuksia ei ole. Otathan kuitenkin huomioon, että mikäli hahmollasi on hidas mountti, aina ei voida odottaa hitaimpia.

Lisätiedot: Olen_Mikko discordissa tai pelissä + killan Discordissa

Tule mukaan PvP:hen

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi