Uudenvuoden tervehdys 2021

Vuosi 2020 tuli ja meni. Olen erittäin tyytyväinen killan tilanteeseen, ja erityisesti mieleeni on jäänyt Bethesda Nordic -yhteistyö sekä uudet tapahtumat, esim. virtuaalimiitti ja Suurprogressio. Killan aktiivisten pelaajien määrä on kasvanut ennestään ja olemmekin muutaman kerran käyneet lähellä jonotilannetta, johon olemmekin jo valmistautuneet. Haluan kiittää kaikkia kiltalaisia, kiltajohtoa ja event leadereita kuluneesta vuodesta, sillä ilman teitä ei tätä kiltaa olisi olemassa. Kiitos ihan kaikille puheliaille, hiljaisille, tauolla oleville, kasuaaleille, hardcore-pelaajille ja auttajille. Olette kaikki osana rakentamassa meidän yhteisöämme. 

Terveisin, 
Edenprime

Mielipidekysely

Olemme tehneet mielipidekyselyn, jossa voitte antaa palautetta killasta ja osallistua samalla 500 000 kullan arvontaan. Käytämme vastauksia killan parantamiseen. https://forms.gle/jsgYvs7SGC5YHm2L8

 

Katsaus killan vuoteen 2020

 • Aloitimme yhteistyön Bethesda Nordicin kanssa, ja olemmekin edustaneet Suomea useammassa tapahtumassa, sekä järjestäneet tapahtumia koko Nordic yhteisölle. Esim. QuakeCon, Nordics Unite -joulukuva, Nordic Watchparty, Greymoor Launch Event ja monta muuta. Yhteistyöstä saamme esim. ESO Plus, Torchbug/Bantam Guar pet ja kruunupakettikoodeja annettavaksi killallemme.
 • Teimme trailerin killalle #TamrielTogether -kilpailuun, jossa olimme finalisteja (nro 32 soittolistalla). Iso kiitos kaikille kuvaukseen osallistuneille!
 • Uusimme kotisivujen ulkonäköä, ja samalla siirryimme Woelerin tekemään ESORaidplanner -kalenteriin.
 • Pidimme traderin koko vuoden lukuun ottamatta yhtä viikkoa. Kiltalaiset myivätkin yhteensä 678 miljoonan kullan edestä tavaraa!
 • Discordissa on tätä kirjoittaessa 957 henkilöä, ja oletettavissa onkin, että tuhat jäsentä menee rikki lähiaikoina.
 • Killassa pidettiin paljon tapahtumia vuoden aikana;
  • Pidimme kaksi virtuaalimiittiä, joissa juotiin alkoholia ja pidettiin hauskaa aamun pikkutunneille. Miiteissä oli useita eri kilpailuja, esim. Etsi Eksynyt Eden, Löydä vessapaperit mökeistä ja Päänmetsästystä Toopen talossa
  • Suurprogressio kävi hakemassa Immortal Redeemer, Gryphon Heart ja Tick Tock Tormentor -saavutukset
  • Imperial Cityyn tutustumisessa olemme käyneet tekemässä dailyt, hakemassa kaikki skyshardit ja tappamassa bosseja sekä viemäreiden keskustan välillä taistellen muita pelaajia vastaan.
  • World Boss & Skyshard -tapahtumassa olemme kiertäneet ympäri Tamrielia tappaen World Bosseja, kiertäen delvejä ja noukkien Skyshardeja (välillä tippuen kallioilta alas, sillä johtajalla saattoi olla nenä kiinni kartassa).
  • Killan arpajaiset elvytettiin pitkän tauon jälkeen, ja niistä killan jäsenet ovat voittaneet yhteensä 83 miljoonaa kultaa!
  • Pidimme erilaisia kilpailuja ja teematrialeja, esim. Jouluinen asu, Halloween-asu, Lemmikkisi ja sinä, Tonttutrial, Maw Trial ja Low lvl trial
  • Vanhat tapahtumat ovat jatkaneet onnistuneesti läpi vuoden, näihin kuuluu kaljakalastus, normaali-, veteran- ja progressiotrialit sekä PvP.

Jatkoa

Suunnitteilla on paljon uusia tapahtumia/kilpailuja, ja haluamme tarjota kiltalaisille mahdollisuuden vetää tapahtumia ilman sitoumuksia tai rankkia. Ideana on, että jos haluaa vetää jonkinlaisen tapahtuman/kilpailun kerran tai silloin tällöin, lisäämme sen kalenteriin, annamme siihen tuen ja kilpailuihin kiltapankista rahaa. Killalla on idealista, johon lisäämme aina ideoita kun niitä keksitään. Jos sinua kiinnostaa vetää jokin tapahtuma listasta, tai sinulla on uusi idea, ota yhteyttä kiltajohtoon (Edenprime, mikove, kahvikatti, TheHairyCamel) ja katsotaan miten tapahtuma voidaan järjestää!

 

Loppuun vielä kiitos kaikille nettisivujen ylläpitoon lahjoittaneille:

Sigreandil, Kumikone, Zajalas, Syntse, Helediron, Yanic, Winter_Dragon, juodaankirnupiimää, Celegor, LadyWindhelm, Mek83, kantakilpi, mikove, Harmaja, Sugarmist, Horrigoth, Lumilintu, persiho, Pajukka, InkaAgatha, Daedralicious, LampxNep, Mingrien, JozieMozie, Ipisteri, Yliannostus, Toope121, Bottiner, Uraanihirvi, PauleyQ, Vaesan, Unilukkari, Tellu, Kakkis35, Dirkoo, Tontse, Janibunny, Shodahan, Gwendoth-Fin, Adn3, Slowhand, Arzbucler, AryonX, Diaze, LauraKitten, Northernbear, Recordian, Phemius

 

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi