Viikottainen esittely, Aalsoaho

aalsoaho

Account nimi: @AaIsoaho
Kiltarank: Rekruitti
Hahmot: cp340, Dana Ill-Hearted, Sorcerer, Bosmer ja joitain altteja joita en ole jaksanut levuttaa, enkä muista tietoja, alttien nimet: Molag Trump, Tobacano the Magnificent, Seline Crowe ja Arn Storfelt.

Ikä: 21, eli jossain kahdenkympin ja kuoleman välissä
Paikkakunta: Jyväskylä
Harrastukset: Ajankäytön mukaan järjestettynä: Videopelit, ohjelmointi, maalaaminen ja perhokalastus.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
11.5.2016 kun joku kirjoitteli zonechattiin killan mainoksia.

Paljonko pelaat?
Joidenkin mielestä liikaa, omasta mielestäni sopivasti, oliskohan 3-5 tuntia arkiaamuina ellei ole jotain oikeasti tärkeää tehtävää.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Olen tykästynyt Group Dungeoneihin, vaikka valitettavasti kyselen aina väärinä aikoina (=kun ei ole paljoa muita paikalla) “onko pötköihin väkeä”. Toinen mukava puuha ESOssa on kapitalismisimulaattori, jossa etsitään maailmasta arvokkaita droppeja ja myydään guildstoren kautta kalliilla hinnalla muille.

Aikaisempi pelikokemus:
3 vuotiaana aloitin videopelit, ensimmäisiä pelejä joita muistan ovat: Guardian Legend, Heroes of might and magic II sekä PS1:n spyrot ja Crashit. Pelit joita pelasin ennen ESOa paljon ovat Skyrim, Morrowind sekä Saints Row II&III.

Paras pelikokemus:
Starcraftissa sain ikimuistoisen opetuksen: pelasin ennen joillain eurooppaservereillä hopea/kulta tasoisesti, mutta eksyin sitten korealaiseen ladderiin. Se oli virhe! Siinä kolisi itsetunto ja syntyi pelko koreankielisiä pelaajia kohtaan.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
1. Tykkään ruuanlaitosta paljon.
2. Omistan “expensive luxury cat” -rotuisen kissan.
3. Olen vanhempi ja pienempi kuin nuorin eno.
4. Ohjelmoin työkseni, ohjelmoin opinnoissani ja ohjelmoin huvinvuoksi.
5. Musta huumori kunniaan! Monty Python yms. ovat parasta viihdettä itselleni.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Pelaan PVE DPS:nä, vaikka itselläni löytyisi jo valmiiksi altti + gearit tankkiin. Olen vain laiska, joten en ole alttia saanut levutettua enkä opeteltua tankkimaan. PVEDPS tuli vain luonnostaan, sillä pelin alusta asti olen jostain syystä halunnut pelata DW + Sorc yhdistelmää.
Olen kofeiini- ja nikotiiniaddikti, joten aivoni liki pakottavat pitämään tunnin välein noin vartin taukoja. Minut tavoittaa pelistä parhaiten aamupäivällä, sillä olen iltavirkku joka joutuu kärsimään aamuvirkkujen tyranniasta -> en pysty tekemään mitään kovin kovaa ajatustyötä ennen päivää, joten heitän aivot narikkaan ja hakkaan ESOa kunnes aivot virkoaa.
PS. Olen myös se pelaaja, joka kirjoittaa aina väärään chattiin ja juoksee ympäri Tamrielia Imgakin Monkey:n kanssa.

You May Also Like

Comments

Leave a Comment