Viikottainen esittely, Defuster

Account nimi: Defuster
Kiltarank: Trial veteraniksi mut on näköjää pistetty.
Hahmot:
V16 Fayet Nightblade Imperial ja muita pieni lvlusia turha melkeen mainita. Breton templar healeri Defuster levutuksessa.

Ikä: 21
Paikkakunta: Helsinki
Harrastukset: GAEMZ. Ruoanlaitto.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Snuttessin kautta 2014 kesän aikana.

Paljonko pelaat?
Enpä paljoo muuta tee. Jos en ole pelaamassa ESOa olen joko pelaamassa jotain muuta peliä tai kavereitten kanssa pelaamassa lautapelejä/pokeria tjsp.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Kaikki PvE ja PvP contentti. Questaus on myös kivaa mutta vain ensimmäisen kerran, ja nyt kaikki questit onkin jo tehty…

Aikaisempi pelikokemus:
3-5 vuotiaana aloitin pelielämäni pelaamalla spyroa, CTR, Crash bandicoottia, super mariota jne PS1:llä,
5-7 vuotiaana pääsin koneen kimppuun ja aloitin RTS pelejen pelaamisen (Age of Empires lemppari, muita mm. Empire Earth, Command and Conquer, Red alert).
7-11v Pelasin eniten Runescapea, C&C ja AoE jatku vielä ja myös The Simsiä. Pelasin myös paljon Pokemonia.
11-15v Pelasin pääosin WoWia, pelasin myös paljon CoDia, Haloa, ja Guitar heroa. Tällä aikavälillä pelasin kaikista eniten, pelasin älyttömän monta eri peliä joita en edes kaikkia muista enään. Nämä olivat mitä pelasin eniten.
15-19v Pelasin SC2ta, lopettelin WoWin kanssa pikkuhiljaa, aloitin LoLin, pelasin myös paljon Minecraftiä ja Skyrimiä. Osu!. LoLista tuli uusi iso juttu. Hearthstonea ja CS:GOta loppu puolella.
18-21v ESO, CS:GO. LoL. Kokeilin WoWia taas mutta taidan haudata sen syvälle maan alle. Hearthstonea pelannu myös paljon.

Paras pelikokemus:
Insomnia LoLi turnauksen voittaja (link: https://www.youtube.com/watch?v=zqDRFt7gYBU ) ja WoWissa Halfus Wyrmbreaker 25 HC tappo kovan väännön jälkeen uudessa killassa Depraved. Tätä kovempaa healaus taistoa en varmaan tule koskaan kokemaan enään. Kellään meistä ei ollut mitään gearia vielä silloin.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta:
-Olen asunut 6:dessa eri maassa (Synnyin Belgiassa, sen jälkeen asunut Suomessa, Israelissa, Irlannissa, Sveitsissä ja Bulgariassa).
-LoLi tiimini nimi oli Wonder Girls, vaikka oltiinkin kaikki miehiä.
-Puhun liikaa ja kuulostan tosi tyhmältä.
-Minulla on älyttömän iso ego, jopa että haluaisin päästä eroon siitä.
-Muutin 17 vuotiaana pois asumaan tyttöystäväni kanssa kahdestaan.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
Pelit ovat elämäni pretty much, voisin jopa vaihtaa oikean nimeni Defuksi (monet kaverini kutsuvat minua jo sillä nimellä). Olen laiska ja kilpailuhaluinen, haluan aina pelata parempia pelaajia vastaan/kanssa kehittyäkseni. Kävin kokki koulun, jonka jälkeen asuin 8kk Bulgariassa ja tein töitä sielä suomen Suurlähettiläälle (kokkina). Armeijan kävin Merisotakoulussa (suomenlinnassa) laivakokkina. Koulu paikka minulla on tiedossa Haaga-Heliassa: Tradenomi Tietojenkäsittely. Kokki hommia en varmaankaan tule hirveesti tekemään, en ainakaan ravintola hommia. Juhlapalvelu tai muunlaisia keikkoja voin tehdä, ne ovat hauskoja. Noin 1050 ihmistä on isoin määrä mille olen tehnyt ruokaa yhdessä päivässä. Jos joku tarvii kokkia johonkin, minua saa kysyä 🙂 Leipoa en kyllä osaa kovin hyvin muutakuin leipää.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi