Viikottainen esittely, Fyefaust

Account nimi: @Fyefaust
Kiltarank: Cyrodiil Veteran
Hahmot:
V16 Fyenina, Altmer sorcerer
V3 Fyenias, Dunmer Nightblade (DC-petturi)
V2 Fyenna, Altmer Templar
V1 Fyena’rr, Khajiit Nightblade
V1 Fyenia, Orc Dragonknight
3 Fyen-Pankki, Argonian Templar

Ikä: Almost 25
Paikkakunta: Kajaani
Harrastukset: Eso, aivopähkinät ja filosofinen schaipan jauhanta.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Olen varmaan harvinaislaatuinen siinä suhteessa, että valitsin killan ennen allianssia. Viime syksynä, ostettuani pelin, googlettelin kotimaisia kiltoja kunnes bongasin DBZ:n kotisivut. Sieltä löysin @edenprime:n jonka kautta päädyin kiltaan, kunhan tein AD-hahmon ensin.

Paljonko pelaat?
Riippuen päivästä. Jos emännällä on koulua ja itsellä vapaapäivä, niin silloin koko päivän. Muussa tapauksessa vaihdellen puolesta tunnista muutamiin J.

Mitä tykkäät tehdä pelissä?
Taitaa PvP olla se mikä vetää. PvE nyt ainakin sen aikaa että saa altit jotenki kondikseen. Myös kukkien kerääminen ja pankkitilin pullistaminen on mukavan palkitsevaa touhua.

Aikasempi pelikokemus:
Taisin tenavana aloitella pelaamalla Might & Magic pelejä hyvin paljolti, joista sitten siirryin Heroes of Might &Magic pelien kautta yllättäen Final Fantasy ja Kingdom hearts peleihin. Suosikeiksi varmaan nimeäisin Dragon age ja Elder scrolls -pelisarjat. Olen myös suuri Civilization pelien ystävä. RPG ja RTS ovat lähellä sydäntä, mutta toki MMORPG:kin tullut hakattua aika paljon. Wowiin en tosin ole koskaan koskenut pitkällä tikullakaan, sama juttu LoL:n kanssa. Suurin poikkeus pelihistoriassani lienee kun hurahdin Left 4 Dead 2:een, jossa päästiinkin jo melkein kuuluisiksi.

Paras pelikokemus:
Paras hetki lienee se, kun duel campissa tuli ensimmäistä kertaa pyyhittyä muuan stamina sorkalla lattioita. Eräänlainen riman ylitys, josta sitten pyritty korkeammalle. Toinen lempihetkeni oli kun Molag Penan maski tipahti Divines -traitilla juostessani vWGT:tä toista kertaa koko pelihistoriani aikana. Siihen loppuivat minun IC dunkkujen juokseminen J.

Viisi mielenkiintoista faktaa minusta:
-Grindasin neljä alttia nollista veteran leveleille viikossa (ExpaKakku saattoi auttaa.)
-En ole kertaakaan vetäny ICP:tä tai MoL:ia.
-En ole koskaan katsonut yhtäkään Star Warsia. En siksi etten tykkäisi scifistä, ne vaan on jotenkin jääneet näkemättä
-En myöskään koskaan ole maistanut teetä. Aina juonut kahvia, ja kun ei kukaan koskaan ole tarjonnut, niin ei vain ole tullut maisteltua. Kahvi on jumalten nektaria!
-Jalkaani humputtaa juuri tällä hetkellä 7 kuukautinen Welsh Corgi. Ikävästi lämmittää sääreäni.

Vapaa sana:
Päinvastoin kuin useimmat killassa, minua tuskin tavoittaa teamspeakin puolelta yhtä herkästi. Kuuntelen usein sarjoja tai dokumentteja samalla kun pelailen, joten pysyttelen lähinnä chatin puolella. Tietenkin pyydettäessä voin tulla höpisemään, paitsi jos uusin jakso Walking Deadista tai Viikingeistä on tullut. Mietin kovasti miten lopettaa tämä esittely ja koska en keksinyt mitään järkevää niin.. Game of Thrones alkaa tänään! Peace out!

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi