Yhteistyö Kamikaze Penguins-PvP killan kanssa!

Nyt on hyviä uutisia kaikille Aldmeri Dominion PvP pelaajille! PvP toimintamme siirtyy Kamikaze Penguins killalle, jota vetää Event Leaderimme MediTeddy ja Olen_Mikko. Kiltamme ei valitettavasti pysty tarjoamaan jatkuvaa, monta kertaa viikossa tapahtuvaa PvP:tä, mutta järjestämme silti satunnaisia PvP ja Imperial City teema-tapahtumia!

Alla MediTeddyn tervehdys:

Terve kaikki Dragonborn Inc:in PvP-intoilijat ja muut PvP:stä kiinnostuneet. Olen MediTeddy aka Lääkintänalle ja osa teistä saattaa muistaa minut DBI-killan viikoittaisen PvP-runien vetäjänä tämän vuoden kevään ja kesä ajalta. Kamikaze Penguins on kansainvälinen PvP-kilta (lue: heimo verenhimoisia soturipingviinejä), joka taistelee Gray Host kampanjassa Cyrodiilissa Aldmeri Dominionin riveissä. Tämän lisäksi käymme pyörähtämässä viikoittain myös Imperial Cityssa. Emme ole HC pallozerg, joten mukaan saa tulla vaikkei varsinaista PvP kokemusta olisikaan, autamme kyllä alkuun!

Meihin voi liittyä laittamalla viestiä suoraan MediTeddylle Discordissa, in-gamessa viestiä @MediTeddy tai tekemällä hakemuksen Guild Finderin kautta. Alla linkki, jonka copy+pasteemalla pelin sisäiseen chattiin muuttuu linkiksi, josta aukeaa killan Guild Finder sivu. Ohessa myös linkki killan Discordiin!

Jos haluat osallistua killan tapahtumiin, mutta sinulla ei ole pelissä vapaita kiltaslotteja, etkä tämän hetkisistä killoista halua luopua, osallistuminen Kamikaze Penguinsien runeille on silti mahdollista! Kiltayhteistyömme mahdollistaa sen, että meidän tapahtumissa saa käyttää DBI:n tabardia, joten voit ottaa suoraan KP:n kiltajohtoon yhteyttä tällaisessa tilanteessa!

/script ZO_LinkHandler_OnLinkClicked("|H1:guild:698372|hKamikaze Penguins|h", MOUSE_BUTTON_INDEX_LEFT)

Discord linkki: https://discord.gg/pUGqfPhBfM

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi