Viikottainen esittely, Kahdeksas

Account nimi: @Kahdeksas

Se ei tarkoita mitään. Minulla ei ole kahdeksaa tiliä, en ole kahdeksas lapsi, en voittanut lotossa kahdeksannella yrityksellä, jne. Minä vain tulen sellaitteesta maailmassa missä verkkotunnukset olivat sellainen palveluntarjoajan ja käyttäjän välinen juttu, jotka kannatti pitää sellatteina ettei niitä ole helppo yhdistää käyttäjään. Jossain vaiheessa vain heräsin tässä maailmassa missä joku oman äitensä mielestä viisas oli päättänyt että tilin nimi voisi olla samalla internet handle…

… Joten en välttämättä tajua että minua puhutellaan jos lobbychateissä kutsutaan kasia, kahdeksatta, jne.

Kiltarank: Hattivatti
https://fi.wikipedia.org/wiki/Hattivatti

Hahmot:
42, Zarobien, Sorcerer, High Elf
6, Erishkigal, Nightblade, Red Guard
12, Roosa Tuoni, Dragon Knight, Nord

En tiedä sitten pidänkö noita kahta muuta vai tuleeko vielä se Templarikin. Ehkä olen tässä vaiheessa peliuraa tulossa sinuiksi sen kanssa että jos pelaa kuin sorcerer niin kannattaa olla sorcerer.

Ikä: 36
Paikkakunta: Tampere
Harrastukset: Ovat jääneet tauolle töiden takia. Mutta aloitan ne kaikki uudestaan heti kun voitan lotossa.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
En ole ihan varma. Olin känässä metsässä tappamassa demoneita ja kun heräsin, niin olin killassa.

Paljonko pelaat?
Vaihtelee paljon. Jos ei ole töitä niin saatan helposti nakuttaa 12-14 tuntia päivässä. Jos on töitä niin saattaa jäädä 10 tuntiin kuukaudessa.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Suurimman osan ajasta pvp ja jäljelle jäävä pve.

Aikaisempi pelikokemus:
Videopelit 80-luvulta, moninpelit 90-luvulta ja massiivimoninpelit 00-luvulta.
Ehkä olen kuitenkin pelaillut niin pitkään etten varsinaisesti ole niin kiinnostunut pve:stä koska se on vaikkakin tiimipeliä, niin tietokonetta vastaan.

Paras pelikokemus:
Noh ei varsinaisesti pelipeli kokemus mutta…

Tyttöystäväni pelasi minun Anarchy Online tililläni. Se oli hänelle ensimmäinen verkkopeli hänen elämässään. Hän oli kyllä katsellut kun minä pelasin ja hän tiedosti että ruudulla liikkuvat hahmot voivat olla myös muita ihmisiä. Minä pelasin adventurer luokkaa, joka on muodonmuuttaja. Eli hän oli nähnyt kun minun hahmoni muuntautuu pieneksi otukseksi nimeltä “Leet” tai linnuksi nimeltä “Reet”.

Siellä aloitus alueella tapettiin juuri noita kahta. Noista nuo npc leetit oli kuitenkin ohjelmoitu sanomaan randomeja asioita kuten “why did you kill me?” ja/tai “why did you loot me?” Ja niinhän ne sanoivat minun tyttöystävälleni… Hän hälyytti minut tietokoneelle, aivan paniikissa, että kertoisin sille hänen tappamalleen leetille että hän on pahoillaan, hän ei tiennyt että se oli ihminen ja hän antaa ryöstämänsä tavarat takaisin. Hän kyllä uskoi että ne eivät olleet ihmisiä pienen keskustelun jälkeen… Mutta hän ei silti suostunut enään tappamaan yhtäkään leettiä.

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta, kerro itsestäsi, sana vapaa:
Olen hyvä löytämään asioita jotka eivät toimi. Sen jälkeen olen hyvä selvittämään miksi ne eivät toimi ja miten ne toimisivat. Mutta sen jälkeen en koe tarvetta korjata tai laittaa niitä toimimaan.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi