Viikottainen esittely, Mathetes

Account nimi: Mathetes81
Kiltarank: Scru… eiku Cyrodiil Veteran
Hahmot: (1) Lux Eterna, sorkka, altmer; (2) Pseudo Clementine, templar, breton
Lux Eterna on viittaus György Ligetin “Lux Aeterna” nimiseen teokseen (tunnetaan Kubrickin elokuvasta 2001: A Space Odyssey).
Tuo Pseudo Klementtiini taas on viittaus Pseudo-Cleemensiin, joka oli IRL Rooman piispa eli paavi 1. vuosisadalla, mutta jonka nimissä on myös pseudonyyminä kirjoitettua Gnostilaista (erittäin hörhöä) kirjallisuutta.

Ikä: 35
Paikkakunta: Keuruu
Harrastukset: Lukeminen (lähinnä melko tavoitteellista opiskelua työn ohessa): teologia, filosofia, psykologia, historia. Musiikki (entinen ammatti, nykyisin keikkailen freelancena eri sinfoniaorkestereissa silloin ku pystyy/jaksaa/huvittaa). Pelaaminen.

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
En muista enää kuka invas, mutta ellen muista väärin, se tapahtui joskus loppuvuodesta 2014.

Paljonko pelaat?
En tarpeeksi. Lomilla ja vapaapäivinä joskus montakin tuntia päivässä tai vaikka koko päivän, mutta sitten kun on työviikko, niin hyvä jos edes kiltaeventteihin ehdin mukaan (mulla on valitettavan usein iltatöitä).

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Kaikki vähänkin haastavampi contentti groupissa: Trialit, IC, sosiaaliset eventit kuten kaljastukset yms (haastavuus tässä kohtaa on lähinnä sen toleranssin kohdalla kun käytän aika vähän, lol), ja uutena ihastuksena PvP.

Aikaisempi pelikokemus:
Eka oma pelikone oli varmaan joskus ekaluokkalaisena Commodore 64, josta muistan lähinnä ne pitkät loadingscreenit ja sen riemun ku pääsi vihdoinki pelaamaan hetkeksi – päästäkseen heti delattuaan takas loadingscreeniin odottamaan. “Delayed gratification”… 🙂 Lapsena tuli sitten pelattua jonkun verran kaikenlaisia tasohyppelyitä eri konsoleilla, mutta tietokoneista tuli heti se juttu kun yläasteikäisenä sain ekan PC:ni (486, 8mb muistia ja mitä vielä!). Sillä parhaita pelikokemuksia oli ainakin Dune, UFO: Enemy Unknown, Tie Fighter, Doom II, Sensible World of Soccer, Änärit ja Fifat, ja One Must Fall. Sitten tuli pelaamiseen muutaman vuoden tauko, mutta joskus 2000-luvun alkupuolella ostin taas uuden koneen ja siitä eteenpäin parhaita kokemuksia olivat ainakin Warcraftit (2,3,FT), Age Of Empires II, KOTOR, ja Total War -pelit (varsinkin Rome ja Medieval). WoW:n vanillankin ehdin jo ostaa, mutta sain just samaan aikaan tosi vaativan työpaikan ja jouduin/päätin lopettaa sen (siis sen WoWin!) heti alkuunsa. Sittemmin SWTOR, GW2, ja varsinkin ESO (ainoo mihin oon jatkuvasti palannut takas tauoilta) on ollut hyviä kokemuksia kaikki, ja MMO:t ovat ne mitkä nykyisin eniten kiinnostavat. Poikkeuksena on jotkut strategiapelit, kuten Total War -pelit, ja viimeisimpänä XCOM2 joita onkin tullut pelattua suurella hartaudella.

Paras pelikokemus:
Varmaan SWTOR:n ekat kuukaudet. Se oli eka MMO jota todella pelasin, ja se tuli semmoiseen saumaan elämässä että pystyin nauttimaan siitä täysillä. Paras kokemus ihan viime ajoilta oli tuossa pari kuukautta sitten kun löysin yhden teinivuosien lempparfrancisen uudelleen, ja pelasin XCOM2:n ekaa kertaa Legendillä läpi (seuraavaksi pakko kokeilla Ironmanina).

Viisi mielenkiintoista faktaa sinusta
1. Taiteilijahörhö ja ent. ammattimuusikko: Viimeisimpänä Jekyll & Hyde -musikaalissa Jyväskylässä
2. Teologia- ja filosofianörtti: tekee parhaillaan väikkäriä poliittisesta teologiasta (-> vahvuuteni ovat myös heikkouteni, eli valitettavsti tekniset asiat – kuten tietokoneiden anatomia – eivät todellakaan ole vahvuuksiani)
3. Oppinut Lingalan kielen ollessaan vapaaehtoistyöntekijänä Angolassa 2003-2004 ja unohtanut sen sittemmin lähes kokonaan
4. Pitää Viskeistä: Laphroaig PX-Cask on lemppari
5. Harrastanut joskus lintubongausta: Nähnyt partakorppikotkan lentävän yli n 20m päästä Kreetan vuoristossa lähes parin viikon etsimisen jälkeen.

Kerro itsestäsi, sana vapaa:
En tiedä mitä tähän enää uskaltaa lisätä. Puhun innostuessani helposti vähän liikaa… 😀
Olen yleensä aika ujo TS:ssä (lähinnä varmaan koska olen todennäköisesti semmonen ikuinen noobi ESO:ssa), mutta kerron kyllä ihan mielelläni itsestäni jos jollain on jotain kysyttävää.

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi