Viikottainen esittely, Pexi

Account nimi: Pexi
Kiltarank: Trial Veteran
Hahmot:
VR16, Velixia, Sorcerer, Bosmer
VR9, Pipz`h, Templar, Redguard ja muutama low low

Ikä: 44
Paikkakunta: Seinäjoki
Harrastukset: Lukeminen, tietokonepelit, musiikinkuuntelu, soittaminen, säveltäminen, vesijuoksu, kesällä kävely ja pyöräily(työmatkaliikunta)

Miten ja milloin päädyit kiltaan?
Edenin mainostus zonechatissa – noin reilu puoli vuotta eson julkaisun jälkeen.

Paljonko pelaat?
Aikas vähän nykymallilla, 1-2 tuntia päivässä, välillä pitkiäkin taukoja.

Mitä tykkäät tehdä pelissä:
Kyllä se on tuo pve lähinnä, nyt oon välillä käyny hiiviskelemässä Cyrodiilin puolella keräilemässä kivejä(shardeja) ja kaloja. Yritän tota päähahmoa levuttaa noissa crafting- jutuissa.

Aikaisempi pelikokemus:
Oli hulppeeta tossa nuorna miesnä kun naapurin kollit sai joululahjaksi Vic-20. Kyllä oli meinaan hienoo! Pääsin jopa pelaamaankin. Tulihan noita muitakin kokeiltua, Spectrumia, Commodore 64, mitä näitä nyt oli. Tähän väliin muisteloknoppi: Kun olin Taidelukiossa Savonlinnassa 90-luvun molemmin puolin, sieltä löytyi Commodore 128 videoeditointiin ja animaationtekoon. Kyllä meinaan pikselit pyöri!
Tietokonepelit tuli pelaamismielessä vastaan tuossa 27 ikävuoden kieppeillä. Toki tietokonepeleistä on kokemusta jo 90-luvulta. Silloin tykkäsin enempi seurata kun kaverit pelas. Kaikki alkoi oikeastaan Medal of Honor -pelisarjasta(minkä loppupää oli omasta mielestä aika kuraa). Lähinnä FPS-pelejä, toki 8 vuotta vierähti hHL2DM ja TF2 -sekoiluissa.

Paras pelikokemus:
Ensimmäinen Halo oli kyllä vaikuttava. Yksi parhaista multiplayer-kokemuksista oli HL2:n Age of Chivalry -modi, jossa oli Helms Deep -kartta – ja tarpeeksi pelaajia serverillä. Sitten jos Esosta puhutaan, ensimmmäinen kaljatrial johon osallistuin:)

Neljä ”mielenkiintoista” faktaa minusta:
– pelikenttien/pelien teko aina kiehtonut. Tehnytkin muutamia pelikenttäkokeiluja esim. hl2dm jne. Kadonneet bittiavaruuteen samalla kun konekin on kääntynyt pimeälle puolelle.
– eksynyt Afrikassa viidakkoon pimeyden tullessa, selvisin hengissä.
– jostain syystä kaikki vanhat tietokoneet ja muut masiinat keräytyvät ympäristöstä minulle
– olen elättänyt itseäni joskus katutaiteilijana

Saatat myös pitää

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi